Hasznos linkek:

2011. október 9., vasárnap

Allas.ma: Adecco är världens största bemanningsföretag

Allas.ma
Adecco är världens största bemanningsföretag
Oct 9th 2011, 01:39

Adecco är världens största bemanningsföretag och HR- partner. I Sverige har vi ca 50 kontor och 4000 anställda. Globalt så sysselsätter vi runt 500 000 personer varje dag och ger ca 3 miljoner människor jobb under ett år. Våra verksamhetsområden är Recruitment, Outsourcing, Staffing Services och Human Capital Solutions.

Adecco Lund levererar kvalificerad personal till företag i Lundaregionen. Vi letar nu efter en person som ska arbeta inom kundtjänst/felanmälan.

Uppdragsbeskrivning
Du kommer att sitta i ett team och har eget ansvar för felanmälan och kundtjänst kring hisslarm.

Kvalifikationer:
Du är mycket stresstålig och kan hantera ett högt arbetstempo med många bollar i luften. Du har en utpräglad känsla för service och ett tydligt uttal. Du är vidare självgående och initiativtagande. Vi ser det som mediterande att du har arbetat inom kundtjänst eller likande tidigare.

Period: Omgående fram till sista maj med chans till förlängning.
Arbetstid: 09.00-17.00

Detta är en rökfri arbetsplats.

Att arbeta på Adecco
För att trivas som konsult på Adecco bör du vara positiv, flexibel och kontaktskapande. Du har stor personlig mognad och en hög känsla för service. Du har lätt att lära känna såväl nya rutiner som människor och får i gengäld en vardag som utvecklar och stimulerar dig. Som konsult är du anställd i Adecco Sweden och jobbar via olika uppdrag som matchar din kompetens.

Du är välkommen att skicka in din ansökan så snart som möjligt. Rekryteringsarbetet kommer att ske löpande under ansökningstiden. Ansökan sker genom att du registrerar dig på vår hemsida www.adecco.seoch ansöker därifrån.
Vid frågor kontakta Sara Bülow på sara.bulow@adecco.se Välkommen med din ansökan!



You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions