Hasznos linkek:

2011. október 2., vasárnap

Allas.ma: Är du student och vill jobba extra

Allas.ma
Är du student och vill jobba extra
Oct 2nd 2011, 01:38

Är du student och vill jobba extra i butik? Adecco söker just nu service minded studenter för extrajobb hos en av våra kunder!

Vem söker vi?

Vi söker dig som vill och kan arbeta extra parallellt med studierna och/eller under helger och lov ute i butik. Som extraanställd kommer du att få hoppa in vid behov och hjälpa till i butiken och kassan. För att du snabbt ska kunna sätta dig in i arbetet krävs att du har med dig ett gott servicetänk och god kassavana från tidigare jobb. Förutom dina tidigare erfarenheter kommer vi att lägga stor vikt vid din personliga lämplighet, där du som person framförallt bör vara utåtriktad och flexibel och trivas med att arbeta med människor!

Vad erbjuder vi dig?
Adecco är världens största aktör inom bemanning och rekrytering med över 7 000 kontor i 71 länder. I Sverige har Adecco över 50 kontor spridda från Haparanda i norr till Malmö i söder. Adecco arbetar med Staffing Services, Recruitment, Outsourcing samt Human Capital Solutions. Adecco är ett auktoriserat bemanningsföretag.

Som student erbjuder Adecco dig en timanställning där du kan få vidga din erfarenhet och ditt kontaktnät genom vårt breda utbud av uppdrag. Utifrån din kompetens och dina ambitioner ger Adecco dig möjligheten till intressanta och varierande uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden.

Urval och inervjuer kommer att ske löpande.
Om du har några frågor är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Maria Mingo på telefonnummer 021-470 29 11.
Välkommen att söka!

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions