Hasznos linkek:

2011. október 2., vasárnap

Allas.ma: Kontroller asszisztens

Allas.ma
Kontroller asszisztens
Oct 2nd 2011, 01:38

Är du redo att anta en riktig utmaning? Adecco erbjuder dig som är nyutexaminerad eller med något års erfarenhet att snabbt bygga en framtida karriär.



Erfarenhet

Vi söker dig som har en högskole- eller universitetsexamen inom företagsekonomi eller ingenjör med ekonomisk inriktning. Vi tror också att du har ca 0,5 - 1 års arbetslivserfarenhet. Vidare skall du ha goda datakunskaper, framförallt i Officepaketet. Flytande engelska i tal och skrift är ett krav. Ytterligare språk är meriterande, exempelvis tyska.


Arbetsuppgifter

Som Project Commercial Manager kommer du att arbeta på uppdrag hos en av våra stora kunder. I rollen kommer du framför allt att starta upp och hantera aktiva projekt, handha kundkontakter, ansvara för finansiell rapportering samt kunna stänga projekt. Du kommer också att ha ett ansvar för kostnadskontroll mot budget i projekten, hantera projektrelaterade avtal samt säkra mottagandet av interna och externa handlingar. I din tjänst kommer du att ha externa kontakter med leverantörer och intern kontakt med exempelvis inköpsavdelningen. I tjänsten kan en del resor förekomma.



Personliga egenskaper
Kraven på dig som söker tjänsten är tydliga. Du är driven, positiv, med god strukturell förmåga och kan hantera flera processer samtidigt. För att passa i rollen som konsult bör du ha förmåga att snabbt sätta dig in i nya arbetsuppgifter och miljöer. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.



Vad kan Adecco erbjuda dig?

Adecco söker dig som vill ha en snabbare, enklare och mer flexibel arbetsmarknad. Genom oss får du tillgång till tjänster som aldrig når den öppna marknaden. Du får möjlighet att prova spännande uppdrag i olika branscher, du får en bred arbetslivserfarenhet och du bygger upp ett värdefullt kontaktnät.

Fakta om anställning

Du kommer att erbjudas anställning inom vår uthyrningsverksamhet. Stora möjligheter finns för rätt person att bli övertagen av vår kund. Tjänsten kommer att tillsättas omgående.


Kontaktuppgifter

Har du några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta:

Konsultchef Mia Neander 011-19 18 34. (Om frånvarande kontakta annan kollega på 011-191830)



Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. Globalt sysselsätter vi runt 700 000 personer varje dag, och under ett år ger vi ca 3 miljoner människor jobb. I Sverige har vi för närvarande ca 50 kontor och 5000 anställda.



602 32 Norrköping



You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions