Hasznos linkek:

2011. október 2., vasárnap

Allas.ma: Építőipar

Allas.ma
Építőipar
Oct 2nd 2011, 01:38

Vill du arbeta med att utforma konstruktioner? Vi på Adecco Borås vill ge dig möjligheten att arbeta som CAD konstruktör hos en av våra kunder.



Hur ser din arbetsdag ut?

Du kommer att arbeta tillsammans med en projektledare för att hitta bästa sättet att utforma en konstruktion och förmedla denna till produktionen. Árbetet med att ta fram ritningsunderlag sker med hjälp av AutoCAD och Tekla Structures, som underlag för arbetet har du oftast tillgång till bygghandlingar från konstruktör.



Vem trivs här?

Du är utbildad byggingenjör/CAD konstruktör eller liknande. Du har goda kunskaper i AutoCAD, är du även bekant med Tekla Structures är det meriterande.



Vad erbjuder vi?

Smidesföretaget har många år i branschen. Deras affärsidé är att från en idé utforma en skräddarsydd och färdig produkt för en kundkrets med höga krav. De har idag ca 50 anställda och bedriver sin verksamhet i Alingsås.



Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden.



Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.



Adecco Borås förmedlar allt ifrånadministrativ personal, inköpare, personalchefer till montörer, svetsare, lagerarbetare och truckförare. Våra kunder återfinns bland såväl större, internationella bolag inom tillverkning och transport som mindre lokala och regionala företag. Mer information om Adecco finns på www.adecco.se



Är du intresserad?

Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden. Ansökan sker genom att du registrerar dig på vår hemsida www.adecco.seoch ansöker därifrån.



Vid frågor om rekryteringsarbetet kontakta Rekryteringsansvarig Malin Flygt

på tel: 033-20 48 14 eller malin.flygt@adecco.se



Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10.



Välkommenatt söka!

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions