Hasznos linkek:

2011. október 2., vasárnap

Allas.ma: Är du affärsmässig och problemlösande

Allas.ma
Är du affärsmässig och problemlösande
Oct 2nd 2011, 01:38

Är du affärsmässig och problemlösande och vill prova på nya utmaningar? Adecco ger dig möjlighet att utvecklas och skaffa erfarenhet!

Hur ser din arbetsdag ut?



Du kommer i din roll att agera spindeln i nätet och bistå projektledare med allt från det administrativa kring bokning av kundbesök och andra marknadsaktiviteter, till säkerhetsställande av dokumentation och certifikat kring tillverkning och transportbokning. I dina ansvarsområden ingår internt samarbete med de olika avdelningarna däribland inköp, sälj och produktionen likväl som externa kontakter med kunder och arrangörer vid mässor och mindre lokala kundevenemang.



Vem trivs här?



Du som är flexibel, prestigelös och har god erfarenhet av administrativt arbete kommer att trivas bra i rollen som projektadministratör. Är du professionell och självgående och har flytande kunskaper i engelska kommer du snabbt att nå framgång i ditt nya jobb! Har du dessutom ett teknikintresse och erfarenhet av tillverkande industri tillsammans med hög arbetsmoral är detta rätt plats för dig!



Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät.

Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden.



Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.



Adecco i Västerås har nu ca 500 konsulter som arbetar ute på våra kundföretag. Som konsult är man anställd i Adecco Sweden AB, men jobbar via olika uppdrag som matchar ens kompetens.



Är du intresserad?

Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden. Ansökan sker genom att du registrerar dig på vår hemsida www.adecco.se och ansöker därifrån.



Vid frågor om rekryteringsarbetet kontakta Rekryteringsansvarig Maria Mingo på 021- 470 2911.



Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10.



Välkommen att söka!


You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions