Hasznos linkek:

2011. október 2., vasárnap

Allas.ma: Kutatás, fejlesztés

Allas.ma
Kutatás, fejlesztés
Oct 2nd 2011, 01:37

Hur ser din arbetsdag som handläggare ut?
Vi har ett omgående tidsbegränsat behov av en person med erfarenhet som bibliotekarie. Personen bör ha kunskap om regler som rör copyright samt ha erfarenhet från arbete med leverantörer som t ex OVID, British Library, Infotrieve samt de stora förlagen av vetenskaplig litteratur. Se nedan för en mer detaljerad beskrivning av arbetsuppgifterna:



Global Scientific Management är en grupp inom marknadsavdelningen på tandvårdssidan hos vår kund i Mölndal. Gruppen ansvarar bl.a för att ha kunskap om, sammanfatta och vidarebefordra den publicerade vetenskapliga dokumentationen internt inom företaget och externt till kunder och samarbetspartners.



Arbetsuppgifter i fallande skala efter viktighetsgrad:



1 - Optimera, strukturera och säkerställa tidskrifts prenumerationer för en och eller flera användare (globalt sett). (ordna en tillförlitlig leverantör).
2 - Optimera, strukturera och säkerställa köp av artikel kopior (för eget bruk) där prenumerations saknas. Ordna en leverantör och leverantörssätt (för en och eller flera användare).
3 - Optimera, strukturera och säkerställa "Document Delivery" i enlighet med copyright regler, (som service till tredje part).
4 - Inkorporera ett optimalt referenshanteringssytem, alternativt utbilda i och optimera nuvarande system vilket är EndNote.
5 - Skaffa leverantör av relevant sök motor och säkerställa leverans av sökningar. Alternativt, optimera nuvarande sökningar.
6 - Undersöka leverantörers (förlags/ tidskrifters) leverans och pris på e-prints (särtryck).



Vem trivs här?
Vi ser gärna att du har erfarenhet av ovanstående arbetsuppgifter från företagsmiljö samt kunskap om regler som rör copyright. Vidare har du erfarenhet från arbete med leverantörer som till exempel OVID, British Library, Infotrieve, och de stora förlagen av vetenskaplig litteratur. Arbetstiden är tidsbegränsad arbetsinsats om deltid (ca 40-60%) i ca 4-5 månader, med start omgående.



Vad erbjuder vi?
Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden.



Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.



Adecco Life Science är ett affärsområde som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom alla områden av Life Science t ex F&U, Produktion, Kvalité, Kliniska prövningar och Marknad & Försäljning. Våra kunder finns inom hela Läkemedels- MedTech- och BioTech-industrin. Vi förmedlar forskare, laboratorieingenjörer, kvalitetsingenjörer, kliniska prövningsledare, läkemedelskonsulenter med flera. Mer information om Adecco finns på www.adecco.se



Är du intresserad?
Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten som Handläggare av medicinsk publikation ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden. Ansökan sker genom att du registrerar dig på vår hemsida www.adecco.se och ansöker därifrån.

Vid frågor om rekryteringsarbetet kontakta Rekryteringsansvarig Jenni Sventoft på tel: 08-598 981 29

Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta vår Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10.


Välkommen att söka!


You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions