Hasznos linkek:

2012. március 18., vasárnap

Allas.ma: Ipari munkás

Allas.ma
Ipari munkás
Mar 18th 2012, 02:37

Är du intresserad av att arbeta inom industrin och montering och vill utveckla dina erfarenheter inom yrket? Då har vi på Adecco möjlighet att erbjuda dig arbete inom industrin med varierande uppgifter tillsammans med motiverade medarbetare.



Hur ser din arbetsdag ut?



Du kommer att arbeta i en organisation eller verksamhet där dina arbetsuppgifter kan komma att variera. Som industriarbetare arbetar du både självständig och tillsammans med övriga kollegor som montör, operatör eller verkstadsarbetare hos ett av våra kundföretag i Skaraborg. Arbetsuppgifterna kan variera allt ifrån montering, CNC eller produktionsarbete. Har du dessutom truckbehörigheter är detta en fördel för att utvecklas på arbetsplatsen.



Vem trivs här?



Det är meriterande om du har en utbildning inom industrin, CNC, fordon eller el-teknik och kanske tidigare arbetat som bilmekaniker, med underhåll eller montering. Du som är lojal och arbetsvillig samt gillar att arbeta fysiskt kommer att trivas på arbetsplatsen. Du är nyfiken och vill prova nya arbetsplatser där du kan utveckla dina tidigare erfarenheter inom industrin. Som person har du inga svårigheter att arbeta länge på samma plats som att variera dina arbetsuppgifter och situationer. Du trivs att arbeta i ett företag där det präglas av en positiv och säker arbetsmiljö där du snabbt kommer in i arbetsuppgifterna med härliga kollegor.



Vad erbjuder vi?



Låter detta intressant för dig är du varmt välkommen med din ansökan. Du blir anställd som konsult i Adecco Sweden med visstidsanställning. Urval och intervjuer för tjänsten sker löpande så sök tjänsten via vår hemsida redan idag (www.adecco.se).

Är Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som du ansvarsfull, strukturerad och bra med kunder kommer du att trivas och lyckas i rollen som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät.



Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden. Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.



För att söka tjänsten registrerar du dig på vår hemsida, www.adecco.se, och ansöker sedan därifrån. För frågor angående din ansökan kontakta kandidatsupport 08-598 980 10. För övriga frågor angående tjänsten kontakta Skövde: Johanna Ekblom Telefon: 0500 44 57 72

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions