Hasznos linkek:

2012. március 18., vasárnap

Allas.ma: Arbetsuppgifter Till vår studentverksamhet

Allas.ma
Arbetsuppgifter Till vår studentverksamhet
Mar 18th 2012, 02:37

Arbetsuppgifter



Till vår studentverksamhet söker vi dig som vill arbeta extra i en teknisk helpdesk. Du kommer att hjälpa användare med enklare pc-relaterade problem såsom kontoadministration och lösenordshantering. Vi erbjuder dig möjligheten att arbeta i en fartfylld miljö i ett stort globalt företag som kan öppna värdefulla dörrar till arbetslivet.



Vi söker dig som har minst ett år kvar på utbildningen. Detta arbete passar dig som inte har fasta tider utan kanske studerar på distans eller har mycket fritt arbete. Arbetstiden är främst förlagd till kortare pass på dagtid, i första hand vardagar. Arbete kring helger och storhelger kan dock förekomma.



Erfarenhet



Du har ett brinnande intresse för IT och teknik samt har goda kunskaper i de vanligaste förekommande operativsystemen såsom Windows XP, Vista och Windows 7. Din känsla för service är hög och du trivs med att hjälpa användare via telefon. Vi ser gärna att du har erfarenhet från serviceyrken och det är positivt om du har kortare erfarenhet från kundtjänst/helpdesk eller liknande.




  • Minst ett år kvar på utbildningen

  • Svenska i tal och skrift är ett krav

  • Du är mycket serviceinriktad, noggrann och ansvarsfull

  • Du har goda kunskaper i engelska då viss dokumentation sker på engelska

  • Kunna arbeta minst 2 gånger i veckan (varav arbetstiderna är förlagda över lunch)



Vad erbjuder Adecco dig?



Utifrån din kompetens och dina ambitioner ger Adecco dig möjligheten till intressanta
uppdrag på attraktiva företag, till jobb som ofta aldrig kommer ut på den öppna marknaden. Med varierande uppdrag skaffar du dig en bred erfarenhet samt ett stort kontaktnät.



Fakta om anställningen



Tjänsten avser en anställning i vår studentverksamhet. Urvalsprocessen påbörjas omgående och intervjuer sker fortlöpande. Placering är i Göteborg.



Ansökan



Skicka CV och personligt brev till oss redan idag! Email: behija.jusufovic@adecco.se eller therese.bekkelund@adecco.se

Vid frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta Behija Jusufovic, Rekryteringsansvarig på telefon: 031 – 764 35 05 eller Therese Bekkelund, Studentansvarig, på 031- 725 45 14. Varmt välkommen med din ansökan!





Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. Globalt sysselsätter vi runt 700 000 personer varje dag, och under ett år ger vi ca 3 miljoner människor jobb. I Sverige har vi för närvarande ca 50 kontor och 5000 anställda. Adecco IT är ett affärsområde med allt ifrån IT-specialister, till administratörer, systemarkitekter, seniora projektledare m fl. Bland våra uppdragsgivare återfinns flera av de stora, multinationella koncernerna, men också många av de mindre, innovativa företagen. Mer information om Adecco finns på www.adecco.se

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions