Hasznos linkek:

2012. március 18., vasárnap

Allas.ma: Irodai adminisztráció

Allas.ma
Irodai adminisztráció
Mar 18th 2012, 02:37

Vill du ha en arbetsdag där du håller ordning på de viktigaste dokumenten för organisationen och ser till att deadlinen hålls i alla lägen? Vi på Adecco Office & HR ger dig en möjlighet att göra bra ifrån dig, leva upp till kraven om noggrannhet och utveckla denna rutin till ännu högre nivå!



Uppdraget är ett konsultuppdrag på heltid eller eventuellt mellan 75-100 % på Lilla Essingen. Efter en hyrperiod finns det möjlighet för en anställning hos kunden för rätt person.


Hur ser din arbetsdag ut?
Du kommer att få dela kontor med en av dina kollegor som har i stort sätt har samma arbetsuppgifter som du har. Tillsammans ska ni se till att viktiga dokument ska hamna i affärssystemet samma dag som handlingarna inkommit. Ditt arbete är en viktig del av verksamhen, fungerar det inte blir det stopp i hela maskineriet. Själva arbetsuppgifterna blir att öppna inkomna kuvert och dokument för att sedan verifiera uppgifterna när maskinen kan inte läsa uppgifterna i handlingarna.



För övrigt kommer du att arbeta i ett team med kollegor i olika kompetensområden. Här ges möjlighet till att självständigt ansvara för flödet när det gäller dokumenthantering.



Vem trivs här?
Du som har jobbat på kontor tidigare och trivs med ordning och struktur kommer att trivas här. Tycker du att rutin är bra och ger dig en möjlighet att planera din dag och du kan utföra dina uppgifter enligt en strukturerad plan och med detta vet varje morgon vad som väntar dig kommer du att tycka att detta arbete passar dig utmärkt. Är du noggrann nog och gillar ha kontroll är detta ett uppdrag för dig. Du samarbetar med dina kamrater, ger stöd och får stöd när det behövs. När allt flyter som det ska kommer du att få mera utåtriktade uppgifter som inkluderar medlems och kundkontakter också så småningom.



I en vacker miljö, i en modern byggnad med fantastiskt utsikt får du tillbringa dina arbetsdagar där. Hit kommer du lätt med tvärbanan eller med buss och får välja flexibelt din start på dagen.



Vad erbjuder vi?
Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät.
Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden.



Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco Office & HR förmedlar tjänster på olika nivåer inom områdena administration, HR, sälj- och marknad, Supply Chain m.fl. Adecco har lång erfarenhet av branschen och har i många år hjälpt både små och stora företag med lyckade rekryteringar. Bland våra uppdragsgivare återfinns flera av de stora multinationella koncernerna, men också många av de mindre innovativa företagen. Mer information om Adecco finns på www.adecco.se


Är du intresserad?
Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas i mitten av april. Rekryteringsarbetet kommer att ske löpande under ansökningstiden. Ansökan sker genom att du registrerar dig på vår hemsida www.adecco.se och ansöker därifrån.


Vid frågor om rekryteringsarbetet kontakta Rekryteringsansvarig Cilla Orban på 08-598 981 54

Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta vår Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10.


Välkommen att söka!

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions