Hasznos linkek:

2012. március 18., vasárnap

Allas.ma: Informatika

Allas.ma
Informatika
Mar 18th 2012, 02:37


Adecco IT Konsult söker mjukvaruutvecklare!



Vad innebär det att vara Adecco IT konsult?

Adecco IT är en framgångsrik och snabbt växande IT-konsultverksamhet inom Adeccokoncernen. Vi bygger upp en platt organisation fokuserad kring värdeskapande lösningar och expertkompetens. Ny­fikenhet, kompetens och framkant är nyckelord för Adecco IT Konsult och vi drivs framåt av vårt gemensamma intresse för nya spännande tekniker och lösningar. Våra kunder ­finns främst inom områden som automotive, telekom och logistik. Vi utvecklar våra kunders verksamhet somexperter inom Java- och .NET-utveckling, mobila applikationer, systemarkitektur, projektledning, kravställning, databaser, testledning, inbyggda system, applikationssäkerhet och utbildning.



Våra konsulter besöker kontinuerligt konferenser och deltar aktivt inom forum som OWASP, DataFöreningen och Javaforum. Utrymme fi­nns också för att driva egna projekt inom spännande områden och på så sätt hålla sig uppdaterad med den senaste tekniken.





Arbetsbeskrivning

Våra kunder behöver kompetenta IT-specialister inom javaområdet. Vi söker Dig som är specialist med fokus på lösningar och som gillar utmaningar och att utvecklas. Har du dessutom förmågan att snabbt sätta dig in i nya miljöer, nya förutsättningar och nya problemformuleringar kommer du passa perfekt som konsult för Adecco IT Konsult!



Din profil



Vi söker en person med flera års erfarenhet av C och/eller C++ utveckling.




  • Du har mycket goda programmeringskunskaper i C++ eller i C.

  • Du har god förståelse för objektorienterade analyser och mjukvaruarkitektur.

  • Du har erfarenhet i Matlab och Perl.

  • Du kan läsa befintlig skript och föreslå förändringar.



Som person är du kommunikativ och har god förmåga att interagera med slutkunden. Teamkänsla och flexibilitet är viktigt och du kan hugga i där det behövs.

För att passa som konsult hos Adecco IT Konsult och våra kunder så ställer vi höga krav på kundfokus och professionella arbetsmetoder. Då arten av dina uppdrag kan variera över tiden så är det även viktigt att du har lätt för att sätta dig in i nya miljöer och förutsättningar. Vi uppskattar alla ett gott humör och glimten i ögat och om du besitter alla dessa egenskaper så hoppas vi att vi får möjlighet att hälsa dig välkommen till Adecco IT Konsult. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.



Inte bara jobb!

Jobbet är förvisso viktigt, men vi gör annat roligt också! På fritiden sysslar vi med klättring, fotografering och musik. En och annan spontan afterwork fi­nns det också alltid utrymme för!





Vad erbjuder Adecco dig?

Utifrån din kompetens och dina ambitioner ger Adecco dig möjligheten till intressanta
uppdrag på attraktiva företag, till jobb som ofta aldrig kommer ut på den öppna marknaden. Med varierande uppdrag skaffar du dig en bred erfarenhet samt ett stort kontaktnät. Vi jobbar även kontinuerligt med våra konsulters kompetensutveckling och ser till att skapa en personlig utvecklingsplan för dig.



Fakta om anställningen

Tjänsten avser en anställning i vår konsultverksamhet. Urvalsprocessen påbörjas omgående och intervjuer sker fortlöpande.



Ansökan

Du söker tjänsten genom att registrera dig på vår hemsida eller skicka ett mail till Hesho Ahmad, Rekryteringsansvarig på hesho.ahmad@adecco.se. Varmt välkommen med din ansökan!



Adecco är världens största bemanningsföretag och HR-partner. I Sverige har vi ca 50 kontor och 5000 anställda. Globalt sysselsätter vi runt 700 000 personer varje dag och ger ca 3 miljoner människor jobb under ett år. Våra verksamhetsområden är uthyrning, rekrytering, outsourcing och karriärutveckling.






You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions