Hasznos linkek:

2012. március 18., vasárnap

Allas.ma: IT Support

Allas.ma
IT Support
Mar 18th 2012, 02:37

Arbetsuppgifter



Till vår konsultverksamhet söker vi dig som tidigare arbetat som supporttekniker. Vår kund är ett stort företag inom fordonsindustrin med en stor intern supportfunktion. Det dagliga arbetet består av att hjälpa ett brett spektra av användare, allt ifrån nybörjare till mer erfarna användare, med olika typer av PC-problem. Du kommer att ha telefonen som främsta arbetsredskap och arbeta i en fartfylld och spännande miljö. I ditt dagliga arbete kommer du bland annat att hjälpa till med:




  • lösenordshantering i både Windows- och Unixmiljö

  • applikationssupport

  • övrig kontoadministration/behörighetsadministration

  • MS officefrågor (XP, Vista och Windows 7)

  • inställningar och mapphantering i Outlook

  • hantering av PST-filer

  • VPN-problem





Erfarenhet



Ett krav är att du har arbetat i en helpdesk tidigare och har ett stort tekniskt intresse. Du har någon form av IT-utbildning eller IT-inriktning på dina studier. Du trivs med att hjälpa användare via telefon och strävar alltid efter att ge service av bästa kvalitet. Kunskap om hur nätverk fungerar är meriterande. Då allt dokumenteras på engelska är det viktigt med goda kunskaper i engelska både i tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.



Personliga egenskaper



För att passa som konsult hos Adecco och våra kunder ställer vi höga krav på kundfokus och professionella arbetsmetoder. Då arten av dina uppdrag kan variera över tiden så är det även viktigt att du har lätt för att sätta dig in i nya miljöer och förutsättningar. Vi uppskattar ett gott humör och glimten i ögat. Vi hoppas att vi får möjlighet att hälsa dig välkommen till Adecco IT.



Vad erbjuder Adecco dig?



Utifrån din kompetens och dina ambitioner ger Adecco dig möjligheten till intressanta
uppdrag på attraktiva företag, till jobb som ofta aldrig kommer ut på den öppna marknaden. Med varierande uppdrag skaffar du dig en bred erfarenhet samt ett stort kontaktnät.



Fakta om anställningen



Tjänsten avser en anställning i vår uthyrningsverksamhet. Urvalsprocessen påbörjas omgående och intervjuer sker fortlöpande.



Ansökan



Du söker tjänsten genom att registrera dig på vår hemsida eller via mail: behija.jusufovic@adecco.se

Vid frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta Behija Jusufovic, Rekryteringsansvarig på telefon: 031 -764 35 05


Varmt välkommen med din ansökan!



Information Technology söker ständigt efter duktiga och drivna IT-specialister och supporttekniker till vår konsultverksamhet för längre uppdrag hos våra kunder främst inom fordonsindustrin och telecombranschen. Som specialistkonsult hos oss får du möjlighet att växla mellan olika uppdrag och möter på så sätt ständigt nya utmaningar och kan skapa dig ett värdefullt kontaktnät.

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions