Hasznos linkek:

2012. február 5., vasárnap

Allas.ma: Har du ett brinnande intresse för

Allas.ma
Har du ett brinnande intresse för
Feb 5th 2012, 02:34

Har du ett brinnande intresse för miljöfrågor och vill dela med dig av dina kunskaper till en spännande organisation? Då kan vi på adecco ge dig möjlighet att arbeta tillsammans med intressant människor i en positiv arbetsmiljö.



Tillsammans med inspirerande kollegor kommer du delta i- och driva miljörelaterade projekt inom koncernen på vårt kundföretag. Du är en stödfunktion till övriga avdelningar i organisationen och kommer att arbeta med miljöcertifiering, miljömärkning och miljömål på olika nivåer inom verksamheten.



För att trivas i rollen har du en akademisk utbildning med inriktning mot miljö, den teoretiska kunskapen ökar dina förutsättningar att lyckas i rollen. Har du tidigare arbetat i projekt med liknande arbetsuppgifter och kunskaper om ISO 14001 kommer dina kunskaper väl till användning. Du kan obehindrat kommunicera på både svenska och engelska, i tal och skrift, då en del internationellt samarbete och resor kan förekomma. Som person söker du en arbetsplats där det är högt i tak där du får ta eget ansvar och arbeta självständigt för att nå uppsatta mål. Du är driven, prestigelös och gillar utmaningar.



Vad erbjuder vi?



Du blir anställd hos kundföretaget och rekryteringen sker via adecco. Tjänsten skall tillsättas omgående och är på heltid. Urval och intervjuer sker löpande, så sök tjänsten via vår hemsida redan idag. www.adecco.se



Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden.



För frågor är du välkommen att ta kontakt med Adecco, Skövde: Johanna Ekblom

Telefon: 0500 44 57 70. Har du problem med inlogg/ansökan kontakta kandidatsupport

08-598 980 10

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions