Hasznos linkek:

2012. február 5., vasárnap

Allas.ma: Kutatás, fejlesztés

Allas.ma
Kutatás, fejlesztés
Feb 5th 2012, 02:34

Adecco söker en senior QA-konsult inom ISO 13485.

Du ska under flera år ha arbetat med kvalitetssystem inom medicinteknisk produktion /läkemedelsindustrin, ha certifierat produktion enligt ISO 13485 och ha arbetat med både interna och externa audits, FDA inspektioner och CAPA.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta självständigt med att Certifiera vår produktion enligt ISO 13485 samt med dokumentation av arbetet och behöver dokumentera ditt arbete kontinuerligt. Du ska även utbilda personalen i ISO 13485 och i GMP. Uppdraget är ca 3 månader långt. Du kommer att vara stationerad ute hos vår kund i Helsingborg.

Arbetstider och omfattning
Projektanställning 3 månader.
Heltid.



Ersättning
Enligt överenskommelse.


Utvalet sker löpande.


Adecco är världens största bemannings och HR-partner. Våra verksamhetsområden är Recruitment, Outsourcing, Staffing Services och Human Capital Solutions. Adecco är ett auktoriserat bemanningsföretag.

Adecco Life Science är ett affärsområde som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom alla områden av Life Science t ex så som F och U, Produktion, Kliniska prövningar och Marknad och Försäljning. Våra kunder finns inom hela Läkemedels- MedTech- och Biotech-industrin.


För frågor kontakta Linda Dafnerot på linda.dafnerot@adecco.se alt 0736-847166







You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions