Hasznos linkek:

2012. február 5., vasárnap

Allas.ma: Vi på Adecco Life Science ger

Allas.ma
Vi på Adecco Life Science ger
Feb 5th 2012, 02:34

Vi på Adecco Life Science ger dig en möjlighet att som Laboratorieingenjör utvecklas och få dina idéer genomförda!


Hur ser din arbetsdag som laboratorieingenjör ut?
Avdelningen Analytical Science ansvarar för karakterisering av råvaror och intermediat i den kemiska processen för tillverkning av aktiv farmaceutisk substans. Avancerad kemisk problemlösning utförs med hjälp av ett stort antal analystekniker såsom LC, GC, MS, NMR, titrering m.m. Arbetet består av laborativt analytiskt kemiskt arbete med tillhörande dokumentation av utförda uppdrag. Tillämpning av befintliga analysmetoder såväl som utveckling av nya metoder. Arbetet utförs under dagtid med tillämpning av flextid och stort eget ansvar för de egna arbetstiderna.


Vem trivs här?
Du som har en naturvetenskaplig utbildning med inriktning mot kemi om minst 120p. Utbildningen skall ha gett goda kunskaper i analytisk kemi. Du bör ha erfarenhet av laborativ analytisk verksamhet, gärna med både kunskap om rutinarbete såväl som mer avancerad metodutveckling och problemlösning. Arbetstagaren ska vara väl förtrogen med åtminstone en av ovan nämnda analystekniker. Vidare är du en glad och positiv person med goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift liksom du bör ha goda datorkunskaper. Det är meriterande om du har erfarenhet från GMP-reglerad industri.


Personliga egenskaper som du bör ha är att arbeta självständigt samt god social kompetens för att samverka i grupp och interagera med kunder. God planeringsförmåga för att kunna hantera flera uppdrag samtidigt. Noggrannhet med stor respekt för regler och arbetsmiljö. Flexibilitet, förändringsbenägenhet och vilja att lära nytt är meriterande då avdelningen genomgår en period av förändring och också arbetar med Lean Sigma och kontinuerlig förbättring.


Vad erbjuder vi?
Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden.


Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.


Adecco Life Science är ett affärsområde som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom alla områden av Life Science t ex så som F&U, Produktion, Kvalité, Kliniska prövningar och Marknad & Försäljning. Våra kunder finns inom hela Läkemedels- MedTech- och BioTech-industrin. Vi förmedlar forskare, laboratorieingenjörer, kvalitetsingenjörer, kliniska prövningsledare, läkemedelskonsulenter med flera. Mer information om Adecco finns på www.adecco.se Nu söker vi efter Laboratorieingenjörer till vår kund i Södertälje. Uppdraget är tänkt att starta i februari för att initialt pågå i ett år.


Är du intresserad?
Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsterna som Laboratorieingenjörer ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden. Ansökan sker genom att du registrerar dig på vår hemsida www.adecco.se och ansöker därifrån.


Vid frågor om rekryteringsarbetet kontakta rekryteringsansvarig Jenni Sventoft på tel: 08-598 981 29


Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta kandidatsupport tel: 08- 598 980 10


Välkommen med din ansökan!





You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions