Hasznos linkek:

2012. február 5., vasárnap

Allas.ma: Adecco är världens största bemanningsföretag

Allas.ma
Adecco är världens största bemanningsföretag
Feb 5th 2012, 02:34



Adecco är världens största bemanningsföretag och HR-partner. I Sverige har Adecco ca 50 kontor och 5000 anställda. Globalt så sysselsätter vi runt 700 000 personer varje dag och ger ca 3 miljoner människor jobb under ett år. Våra verksamhetsområden är uthyrning, rekrytering, outsourcing och karriärutveckling. Adecco är ett auktoriserat bemanningsföretag.

Adecco Umeå söker för uthyrning till en av våra kunder en HR- assistent med goda administrativa kunskaper.



Arbetsuppgifter

I rollen som HR- assistent kommer du fungera som praktiskt och administrativtstöd för ledarskapsprogrammet samt andra utbildningar inom organisationen. Du kommer också att genomföra kartläggningen av nyanställda samt arkivering av avslutade anställningar. Som HR- assistent kommer du att vara delaktig vid lönerevision, rekryteringar samt diverse administrativa arbetsuppgifter som faller inom HR- området. Du kommer också att fungera som ett stöd åt HR- chefen.



Vem trivs här?

Som person är du driven och socialt utåtriktad, du har lätt för att se vad som behöver göras och tar gärna egna initiativ. Du gillar administration och har ett effektivt och strukturerat arbetssätt.



Utbildning & Erfarenhet

Utbildad personalvetare.

Erfarenhet av administration.
Goda kunskaper i Officepaketet.

Engelska flytande i tal och skrift.



Vad erbjuder vi?
Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät.



Övrigt

Uppdragsstart är 13 februari och kommer pågå fram till sista juni.



Är du intresserad?
Välkommen med din ansökan! Urvalet sker löpande under ansökningstiden. Ansökan sker genom att du registrerar ditt CV på vår hemsida www.adecco.se och ansöker därifrån. Registrera både CV och personligt brev. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Vid frågor kring tjänsten kontakta Konsultchef Malin Strandlund 070 678 55 00.


Vid frågor angående registrering av CV på hemsidan kontakta vår Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10.

Välkommen att söka!



You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions