Hasznos linkek:

2012. február 19., vasárnap

Allas.ma: Allround ekonom till vår kund! Söker

Allas.ma
Allround ekonom till vår kund! Söker
Feb 19th 2012, 02:35

Allround ekonom till vår kund!



Söker du ett arbete där du får användning av ditt siffersinne? Vi på Adecco i Halmstad ger dig nu möjligheten att arbeta som ekonom på ett intressant bolag där du får utmanas och utvecklas.



Hur ser din arbetsdag ut?
Som allround ekonom kommer du att hjälpa en av våra kunder med controller funktioner, hantera kundreskontra och administrera.



Vem trivs här?
Vi ser efter dig som har drivkraft och som inte är rädd för att ta ansvar. Du är en bra lagspelare som tar tag i arbetsuppgifter på ett självständigt sätt. Vidare är du inte rädd för att hugga i med litet av varje när det behövs. Viktigt för tjänsten är att du är en analytisk person med kunskaper i Axapta och Excel. Du har några års arbetserfarenhet av ekonomi.


Vad erbjuder vi?

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden.



Uppdraget avser en konsulttjänst hos Adecco med start omgående och löpande varaktighet.



Är du intresserad?

Då ska du ansöka så snart som möjligt, dock senast 24/2. Rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden. Registrera dig på vår hemsida www.adecco.se och ansöker därifrån. Bifoga CV och personligt brev. Varmt välkommen med din ansökan!



Vid frågor om rekryteringsarbetet kontakta Rekryteringsansvarig Frida Andersson eller Konsultchef Madeleine Neidert på tel: 035- 260 85 20.

Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10.


You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions