Hasznos linkek:

2012. február 19., vasárnap

Allas.ma: Har du tidigare arbetat som redovisningsekonom

Allas.ma
Har du tidigare arbetat som redovisningsekonom
Feb 19th 2012, 02:35

Har du tidigare arbetat som redovisningsekonom och är självgående i arbetet?
Då kan detta uppdrag vara av intresse för dig!




Adecco i Uppsala söker nu en erfaren redovisningsekonom. Detta är ett längre uppdrag på heltid som ska tillsättas omgående och beräknas att pågå fram till 2013-01-13 med möjlighet till förlängning. Uppdraget är inom vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd hos Adecco och arbeta som uthyrd konsult hos kund.

Hur ser din arbetsdag ut?
Som redovisningsekonom hos vår kund kommer du att sitta i ett Redovisnings servicecenter tillsammans med dina kollegor. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå av löpande redovisning, månadsrapportering, kvartalsrapportering, årsbokslut, samt avstämningar och dokumentation. Du kommer att utföra arbetsuppgifter för finska, danska och brittiska bolag. Kunden och dess medarbetare arbetar aktivt med LEAN för att ständigt utveckla och förbättra deras rutiner och processer och därför förväntar de sig att du som medarbetare också blir aktiv och engagerad i arbetet.

Vem trivs här?
För att trivas i din roll ser vi gärna att du tidigare har arbetat som redovisningsekonom med ovanstående arbetsuppgifter. Du har en Ekonomiutbildning eller någon liknande utbildning. Det är meriterande om du har kunskap om brittiskt, finsk eller dansk redovisningsstandard. Du talar och skriver engelska flytande, meriterande om du behärskar finska och/eller danska. Du har god systemkunskap i exempelvis SAP R/3 och Cognos.

Vi söker en kandidat med stark drivkraft och ett stort engagemang. Du har god samarbets- och kommunikationsförmåga, samt har en utpräglad servicekänsla. Du är självgående, noggrann och stresstålig och siffror är det bästa du vet!

Vad erbjuder Adecco?
Adecco erbjuder dig ett längre uppdrag där möjlighet till förlängning finns. Du kommer arbeta i en stimulerande arbetsmiljö med trevliga kollegor.
Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät.
Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. Globalt sysselsätter vi runt 700 000 personer varje dag, och under ett år ger vi ca 3 miljoner människor jobb. I Sverige har vi för närvarande ca 50 kontor och 5000 anställda.

Mer information om Adecco finns på www.adecco.se

Är du intresserad?
Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden. Ansökan sker genom att du registrerar dig på vår hemsida www.adecco.se och ansöker därifrån.

Vid frågor om rekryteringsarbetet kontakta Rekryteringsansvarig Zinu Kamaly, zinu.kamaly@adecco.se
Växel: 018-65 33 00

Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta vår Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10.

För frågor om tjänsten; kontakta Adecco på tel.018-653300




You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions