Hasznos linkek:

2012. február 19., vasárnap

Allas.ma: Beskrivning Ändra Adecco

Allas.ma
Beskrivning Ändra Adecco
Feb 19th 2012, 02:35





BeskrivningÄndra














Adecco är världens största bemanningsföretag och HR-partner. I Sverige har Adecco ca 50 kontor och 5000 anställda. Globalt så sysselsätter vi runt 700 000 personer varje dag och ger ca 3 miljoner människor jobb under ett år. Våra verksamhetsområden är uthyrning, rekrytering, outsourcing och karriärutveckling. Adecco är ett auktoriserat bemanningsföretag.

Vi söker omgående för PEABs räkning en kalkylator.


Du som söker har relevant utbildning inom bygg- och anläggning, såsom byggnadsingenjör eller likvärdig annan utbildning. Vi ser att du har arbetat några år efter examen inom ditt tjänsteområde och då med inriktning mot kalkylarbete.


Dina arbetsuppgifter:
Du kommer att arbeta i nära samarbete med arbetschef och entreprenadingenjörer mot nyproduktion. Tillsammans ansvarar ni för enhetens anbudsarbete. Arbetsuppgifterna består av att arbeta fram anbudskalkyl från förfrågningsunderlag, inklusive infordran och värdering av offertförfrågningar. Peab arbetar med kalkylsystem MAP-95 NT.

I arbetssammanhang är du noggrann och strukturerad och har en förmåga att ge det lilla extra i en intensiv produktionsmiljö. PEAB värdesätter prestigelöshet, samarbets- och kommunikationsförmåga samt att du har en känsla för service.




Tjänstens placering är Linköping.



Anställningen sker direkt till PEAB men frågor under rekryteringsprocessen sker till Johanna Andersson på Adecco.



Telefonnummer 011-191838 eller johanna.andersson@adecco.se



Tillsättning av tjänsten ger snarast eller efter överenskommelse. Då urval och intervjuer sker löpande önskar vi din ansökan snarast möjligt.



58273 Linköping Sverige






You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions