Hasznos linkek:

2012. január 29., vasárnap

Allas.ma: Har du tidigare arbetat som redovisningsekonom

Allas.ma
Har du tidigare arbetat som redovisningsekonom
Jan 29th 2012, 02:35

Har du tidigare arbetat som redovisningsekonom och är självgående?
Då kan detta uppdrag vara utav intresse för dig! Detta är ett längre uppdrag på heltid som sträcker sig fram till 2013-01-31. Uppdraget är inom vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd hos Adecco och arbeta som uthyrd konsult ute hos en kund.



Hur ser din arbetsdag ut som redovisningsekonom?
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå av löpande redovisning, upprättande av legala och koncernmässiga bokslut, upprättande av svensk årsredovisning och inkomstdeklaration, upprättande av löpande uppbörds- och momsdeklarationer samt i vissa fall även punktskattedeklarationer. Du kommer även att arbeta med avstämningar och dokumentation, samt bidra till att utveckla och effektivisera gruppens arbetssätt och processen


Vem trivs här?
För att trivas i din roll ser vi gärna att du har några års erfarenhet från redovisning, bokslut och rapportering. Du har en Ekonomiutbildning på akademisk nivå eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Vi ser även att du har goda datakunskaper, det är meriterande om du tidigare har arbetat med affärsystemen SAP R/3 och/eller Cognos. Du bör vidare ha mycket goda kunskaper i både svenska och engelska, meriterande är om du även behärskar danska och/eller finska.


För att du ska trivas i din roll är det även viktigt att du är drivande och har ett stort engagemang. Du har god kommunikations- och samarbetsförmåga. Du är noggrann, serviceminded och är öppen för förändringar.


Vad erbjuder Adecco?
Adecco erbjuder dig ett längre uppdrag som beräknas att pågå till 2013 januari, heltid. Du får möjlighet att arbeta i en stimulerande arbetsmiljö med trevliga kollegor, samt med siffror som du ärlskar!


Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät.

Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden.


Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. Globalt sysselsätter vi runt 700 000 personer varje dag, och under ett år ger vi ca 3 miljoner människor jobb. I Sverige har vi för närvarande ca 50 kontor och 5000 anställda.

Mer information om Adecco finns på www.adecco.se


Är du intresserad?
Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden. Ansökan sker genom att du registrerar dig på vår hemsida www.adecco.se och ansöker därifrån.


Vid frågor om rekryteringsarbetet kontakta Rekryteringsansvarig Zinu Kamaly, zinu.kamaly@adecco.se
Nummer: 018-65 33 14


Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta vår Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10.



För frågor om tjänsten; kontakta Adecco på tel.018-653300




You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions