Hasznos linkek:

2012. január 29., vasárnap

Allas.ma: Szervíztechnikus

Allas.ma
Szervíztechnikus
Jan 29th 2012, 02:35

Två Servicetekniker till Procordia!



Driven och engagerad servicetekniker som söker nytt jobb?

Då har du nu chansen att via Adecco arbeta som servicetekniker hos Procordia i Kumla!



Procordia är ett av Sveriges största livsmedelsföretag. Företaget hade 2009 en omsättning på drygt 3 miljarder kronor och har 1 000 anställda. Procordia tillagar och marknadsför produkter under en rad starka varumärken som Felix, Ekströms, Önos, BOB, Risifrutti®, FUN Light, Pauluns, Grandiosa och Liva. Produktion sker vid företagets fabriksanläggningar i Eslöv, Tollarp, Fågelmara, Kumla, Örebro och Vansbro. Procordia ingår i den norska koncernen Orkla, noterat på Oslobörsen.


Hur ser din arbetsdag ut?
Du kommer att arbeta med att underhålla, felsöka och reparera diverse tillverkningsmaskiner i produktionsmiljö. Uppgifterna innefattar hantering av el, hydraulik, pneumatik, svets, mekanik m.m. Vidare kommer du att utbildas till operatör för att förstå maskinernas funktion.



Arbetstiden är förlagd till tre-skift.


Vem trivs här?

Vi söker dig som har erfarenhet av brett underhållsarbete inom ovanstående område. Du är självgående, lättlärd och har god förmåga att instruera och förklara tekniska lösningar. Vidare är du praktiker och hög teknisk förståelse samt med god problemlösande förmåga. Utbildning inom livsmedel är meriterande. Du behärskar svenska språket flytande och har normalgoda datakunskaper.

Sök redan idag!
Tjänsterna ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande. Uppdraget inleds med uthyrning i 6 veckor med mycket goda möjligheter till övertag av kund för rätt personer. Ansökan sker genom att du registrerar dig på vår hemsida www.adecco.se och ansöker därifrån, alternativt mailar din ansökan till mikael.lofstrand@adecco.se


Vid frågor om rekryteringsarbetet kontakta Rekryteringsansvarig Mikael Löfstrand på tel: 019-760 71 09 09.

Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10.

Välkommen att söka!



OmAdecco

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät.

Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden. Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions