Hasznos linkek:

2012. március 11., vasárnap

Allas.ma: Logisztika, szállítmányozás

Allas.ma
Logisztika, szállítmányozás
Mar 11th 2012, 02:37

Engagerad Produktionstekniker



Nu söker vi dig som har en examen från högskolan med inriktning mot produktionsteknik eller motsvarande till ett av våra attraktiva kundföretag i Skövde.



Vad innebär arbetet?

Du kommer att arbeta som produktionsteknisk resurs där du deltar och till viss del leder företagets motor- och verksamhetsprojekt. Du ansvarar för att effektivisera och optimera arbetssätt och metoder vad beträffar bland annat materialhantering, instruktioner, verktygsbyten, kontroller med mera. Utifrån produktionsplaner skall du även ta fram bemanningsunderlag och leda arbetsgrupper på den avdelning du befinner dig.



Vem trivs här?

Vi söker dig som har en ingenjörsexamen eller kandidatexamen inom maskin-/produktionsteknik, automation eller motsvarande. Du har en kommunikativ förmåga och samarbetar gärna med personer på alla nivåer inom företaget på såväl Svenska som Engelska i både tal och skrift. Som person är du självgående och initiativtagande och har förmågan att entusiasmera dina kollegor. Vi ser gärna att du tidigare vart delaktig i projektarbete och vet vad detta innebär. Det är meriterande om du tidigare arbetat som produktionstekniker, har erfarenhet av LEAN produktion eller flödes och processkartläggning.



Vad erbjuder vi?
Du blir anställd som konsult i Adecco Sweden. Tjänsten skall tillsättas omgående och är på heltid hos ett av våra kundföretag. Urval och intervjuer sker löpande, så sök tjänsten via vår hemsida redan idag. ( www.adecco.se )

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät.

Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden. Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

För frågor är du välkommen att ta kontakt med Adecco, Skövde: Pernilla Dahlbäck Björk

Telefon: 0500 44 57 70. Har du problem med inlogg/ansökan kontakta kandidatsupport

08-598 980 10


You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions