Hasznos linkek:

2012. március 11., vasárnap

Allas.ma: Logisztikai asszisztens

Allas.ma
Logisztikai asszisztens
Mar 11th 2012, 02:37

Adecco söker Logistikkoordinator till kund i Halmstad!



Söker du ett arbete där du har daglig kontakt med kunder och där du får användning av din förmåga att vara spindeln i nätet? Vi på Adecco i Halmstad ger dig nu möjligheten att arbeta på ett intressant bolag där du får utmanas och utvecklas.



Hur ser din arbetsdag ut?

Som logistikkoordinator är du en viktig kugge i kundens inköpsavdelning. Du arbetar med att ta emot kundorder och du kommunicerar kontinuerligt med inköp. Bokning och prisförhandling av transporter samt bevakning av leveranser är en del av ditt dagliga arbete.



Vem trivs här?

Du som har en god arbetslivserfarenhet och tidigare arbetat med administration och kundrelaterade yrken kommer att känna att du hittat rätt. Har du dessutom kunskaper inom inköp och logistik är detta meriterande. Din goda förmåga att samarbeta och att du är prestigelös kommer väl till pass. Du som är serviceminded och gillar att anta nya utmaningar passar perfekt för denna tjänst och kommer att nå framgång.



Uppdraget avser en konsulttjänst på heltid med start omgående och löpande varaktighet. För rätt person finns mycket goda möjligheter till anställning hos kund.



Vad erbjuder vi?

Anställning hos Adecco för uppdrag hos kund, tillsättning snarast. Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden.



Är du intresserad?

Då ska du ansöka så snart som möjligt dock senast 16/3. Rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden. Registrera dig på vår hemsida www.adecco.se och ansök därifrån. Bifoga CV och personligt brev. Välkommen med din ansökan!



Vid frågor om rekryteringsarbetet kontakta Rekryteringsansvarig Frida Andersson eller Konsultchef Madeleine Neidert på tel: 035- 260 85 20.

Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10.


You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions