Hasznos linkek:

2012. március 11., vasárnap

Allas.ma: Kontroller asszisztens

Allas.ma
Kontroller asszisztens
Mar 11th 2012, 02:37


Trivs du med att ge support och stöd åt andra, är du en analytisk och utvecklingsorienterad person som trivs med att arbeta i team?



Hur ser din arbetsdag ut?
En av Adeccos kunder behöver förstärka sin controller-avdelning.
Start så snart som möjligt och för rätt person kan det eventuellt bli aktuellt i framtiden med en anställning hos kunden.



Arbetsuppgifterna är varierade och består bl a av följande:
Du kommer att ge stöd och support till både controller-avdelningen och även till övriga i organisationen.

Det kan handla om att stödja i en implementering av IT-system, vara behjälplig i bokslutsprocessen, analysera preliminära resultat mot utfall, utveckla rappport-paket, se över mallar, avstämningar, ta fram olika typer av underlag m.m.



Företagets vision är att vara det ledande företaget inom sin marknad. De är mycket måna om sitt varumärke, något som genomsyrar hela koncernen. Bl a genom att de satsar hårt på att vara den mest attraktiva arbetsgivaren i branschen.


Service och samarbete är två andra viktiga ledord och de arbetar hela tiden med utveckla arbetsmetoder och beteenden för att bli bättre. Detta genomsyrar hela företaget.


Vem trivs här?
Vi söker dig som har några års erfarenhet av ekonomirelaterat arbete och som har en civilekonom-examen eller motsvarande.

Är du analytiskt lagd och kan se och förstå siffror, både på detaljnivå såväl som övergripande så kommer du att trivas i rollen.


Du hjälper gärna kollegor och är duktig på service, samarbete är viktigt.

Det är högt i tak och kunden uppskattar personer med egna idéer och förslag på förbättringar.


Vad erbjuder vi?
Tjänsten är ett konsultuppdrag och ska tillsättas så snart som möjligt. Det finns eventuellt en möjlighet att uppdraget övergår i anställning direkt hos kunden om allting fungerar utan anmärkning. Som konsult är du anställd i Adecco Sweden.



Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät.


Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden.

Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco Finance & Legal förmedlar tjänster hos kunder inom bank- och försäkringsbranschen, hos finansbolag, advokat- och juristbyråer samt på olika ekonomiavdelningar, finansavdelningar och juristavdelningar. Allt från ekonomiassistenter till ekonomichefer, verksamhetscontrollers m.fl.


Adecco har lång erfarenhet av branschen och har i många år hjälpt både små och stora företag med lyckade rekryteringar. Bland våra uppdragsgivare återfinns flera av de stora multinationella koncernerna, men också många av de mindre innovativa företagen. Mer information om Adecco finns på www.adecco.se



Är du intresserad?
Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden. Ansökan sker genom att du registrerar dig på vår hemsida www.adecco.se och ansöker därifrån.



Rekryteringsansvarig Annmarie Lund tel: 08-587 512 25 eller annmarie.lund@adecco.se



Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta vår Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10.



Välkommen att söka!

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions