Hasznos linkek:

2012. január 1., vasárnap

Allas.ma: Teknisk administratör! Hur

Allas.ma
Teknisk administratör! Hur
Jan 1st 2012, 02:36

Teknisk administratör!



Hur ser din arbetsdag ut?

Som teknisk administratör hos ett av våra kundföretag kommer du att arbeta med att samla ihop betadata och säkerställa att ritningar och artiklar blir rätt registrerade. Dina arbetsuppgifter är i huvudsak administrativa.



Vi söker dig som är utbildad högskole- eller civilingenjör eller har läst motsvarande KY-utbildning. Erfarenhet av projektledning är önskvärt, program som AdobeSolid Works och AutoCad är meriterade. Viktigt är att du är en driven person som vågar ta för dig och har lätt för att skapa goda relationer med människor i din omgivning.



Vad erbjuder vi?
Anställning hos Adecco för uppdrag hos kund, tillsättning snarast. Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden. Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.



Är du intresserad?

Då ska du ansöka så snart som möjligt, dock senast 13/1. Rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden. Registrera dig på vår hemsida www.adecco.seoch ansök därifrån. Bifoga CV och personligt brev. Välkommen med din ansökan!



Vid frågor om tjänsten kontakta Rekryteringsansvarig Frida Andersson eller Konsultchef Madeleine Neidert på tel: 035- 260 85 20.
Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10.


You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions