Hasznos linkek:

2012. január 1., vasárnap

Allas.ma: Raktározás

Allas.ma
Raktározás
Jan 1st 2012, 02:36

Har du tidigare arbetslivserfarenhet av att arbeta som produktionsplanerare inom logistik & industri och är nu på jakt efter en ny utmaning?
Adecco kan erbjuda dig denna utmaning! Vi söker nu för kundens räkning en erfaren produktionsplanerare på heltid. Detta är ett uppdrag som sträcker sig fram till december 2012. Uppdraget är inom vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd hos Adecco och arbeta som uthyrd konsult hos kund.




Hur ser din arbetsdag ut?
Som produktionsplanerare kommer du baserat på marknadsinformation och fastställda mål etablera kort- och långsiktiga produktionsplaner. Dina arbetsdagar kommer att bestå av planering och produktion inom två olika produktgrupper. Du kommer bland annat att planera och prioritera lagerpåfyllningen och kundorder, samt skapa arbets- och produktionsorder, se till att arbeta mot deadlines och följa upp produktionsplaner, se över och justera tillverkningsprognos på ditt produktsortiment. Planering och avrop av OEM-artiklar (artiklar producerade av extern leverantör för kundens räkning).

Vid behov kommer du att delegera ärenden som rör produktionsplaneringen.

I befattningen ingår även att hålla Supply Chain informerad och uppdaterad om lagerbrister och leveransdatum samt föreslå åtgärder vid avvikelser. Du kommer att vara delaktig i förbättringsarbetet och revision av produkterna.



Vem trivs här?
För att trivas i din roll som produktionsplanerare är det viktigt att ha tidigare arbetslivserfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom liknande industri. Vi ser gärna att du har erfarenhet från att arbeta med integrerade system, samt inom Supply Chain området i en internationell miljö. Koncernspråket är engelska därför är det viktigt att ha goda kunskaper i engelska i både tal och skrift. Eftergymnasial utbildning inom något av områden Materialadministration, Inköp eller ekonomi förväntar vi att du har.



Andra faktorer som spelar viktig roll för att du ska trivas som produktionsplanerare är att vara målorienterad och drivande samt ha förmåga att fatta beslut och initiera aktiviteter. I och med att du kommer att vara i kontakt med Supply Chain och vid behov delegera arbete ser vi därför att du har god kommunikationsförmåga. Du har förmåga att hantera och leva med förändringar, med andra ord är du en problemlösare som har detaljkunskap kombinerat med att se helheter.



Vad erbjuder Adecco?
Adecco erbjuder dig via detta uppdrag att bli en framgångsrik produktionsplanerare i en global koncern som satsar stora resurser på att du ska lyckas. Du som har tidigare arbetat som produktionsplanerare eller liknande arbetsuppgifter får chansen att förvärva dig arbetslivserfarenhet. Du kommer att utvecklas!



Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden.



Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. Globalt sysselsätter vi runt 700 000 personer varje dag, och under ett år ger vi ca 3 miljoner människor jobb. I Sverige har vi för närvarande ca 50 kontor och 5000 anställda.
Mer information om Adecco finns på www.adecco.se



Är du intresserad?
Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden. Ansökan sker genom att du registrerar dig på vår hemsida www.adecco.se och ansöker därifrån.



Vid frågor om rekryteringsarbetet kontakta Rekryteringsansvarig Zinu Kamaly, zinu.kamaly@adecco.se
Växelnummer: 018-65 33 00


Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta vår Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10.


Välkommen att söka!






You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions