Hasznos linkek:

2012. január 1., vasárnap

Allas.ma: Vill du ha en arbetsdag fylld av

Allas.ma
Vill du ha en arbetsdag fylld av
Jan 1st 2012, 02:36

Vill du ha en arbetsdag fylld av resebyrå- och konferensbokningsupphandlingar och kontakter med olika samarbetspartners? Då har vi på Adecco Office & HR en möjlighet för dig att arbeta med det och utvecklas inom området!

Hur ser din arbetsdag ut?
Som Travel Manager håller du regelbunden kontakt med dina kamrater och reseleverantörer så som SJ, taxifirmor, biluthyrningsfirmor, hotell för att få det bästa avtalen/årskorten för din organisation. Du jobbar miljömedvetet, håller reda på de interna föreskrifterna, använder webben som din viktigaste verktyg etc.

Du kommer att arbeta i ett team med kollegor i olika kompetensområden. Här ges det möjlighet till dig att arbeta självständigt och ansvara för hela processen. Du kommer att bevaka och dokumentera och ta in offerter för att sedan gå igenom med ledningen och fatta de rätta besluten. Du jobbar för att säkerställa kvalitén och har en central roll.

Vem trivs här?
Du som har jobbat med administration tidigare och gärna då med erfarenhet av andra HR-administrativa uppgifter. Gillar du för övrigt att ha ordning och reda kommer du att känna igen dig samtidigt som du utmanas och tar nya kliv.

Är du bekant med Office Paketet och några andra affärssystem kommer du lätt att sätta dig in i uppgifterna. Tycker du om att samarbeta med kollegor har du kommit till rätt grupp och om du gillar att ha en framträdande roll där mångas ögon riktas mot dig är det här rätt plats.

Vad erbjuder vi?
Stämningen på arbetsplatsen är mycket trevlig. Dina kollegor är en inspirerande grupp administratörer med nära till skratt!
Tjänsten är ett konsultuppdrag och ska tillsättas i början av november och pågår till och med februari. Som konsult är du anställd i Adecco Sweden.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät.

Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden.

Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco Office & HR förmedlar VD-sekreterare, administrativa chefer, HR-specialister, personalchefer m.fl. Vi har lång erfarenhet av branschen och har i många år hjälpt både små och stora företag med lyckade rekryteringar. Bland våra uppdragsgivare återfinns flera av de stora multinationella koncernerna, men också många av de mindre innovativa företagen. Mer information om Adecco finns på www.adecco.se

Är du intresserad?
Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden. Ansökan sker genom att du registrerar dig på vår hemsida www.adecco.se och ansöker därifrån.

Vid frågor om rekryteringsarbetet kontakta Rekryteringsansvarig Cilla Orban på 08-598 981 54.
Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta vår Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10.

Välkommen att söka!

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions