Hasznos linkek:

2012. január 1., vasárnap

Allas.ma: Vill du få chansen att dela med

Allas.ma
Vill du få chansen att dela med
Jan 1st 2012, 02:37



Vill du få chansen att dela med dig dina kunskaper i spanska till elever på högstadiet på ett givande sätt? Vi på Adecco, Office & HR, ger dig möjligheten till ett roligt och varierande arbete.



Hur ser en arbetsdag för dig som spansklärare ut?

Du kommer att arbeta på två skolor i Mölndalsområdet. Arbetsuppgifterna består av att du på ett inspirerande och pedagogiskt sätt ska lära ut spanska på två högstadieskolor, detta enligt läroplanen såklart. Tjänsten är med start omgående då vårterminen snart börjar och kommer att fortsätta löpande. Omfattningen är heltid eller enligt överenskommelse. Det finns alltså möjlighet för både dig som vill arbeta mycket eller extra vid sidan av vad du gör annars.



Vem trivs här?

Du som trivs med att prata inför andra har förmågan att inspirera och motivera andra att lära sig kommer att känna dig trygg. Att du är pedagogisk och har mycket goda kunskaper i spanska och svenska ses som en förutsättning, har du förutom detta lärarbehörig i spanska eller andra ämnen är detta meriterande men inget krav.



Är du som person duktig på att förklara så att andra med enkelhet förstår och gillar att stå framme vid tavlan är du helt rätt för denna tjänst. Är du även flexibel då du kommer att behöva anpassa dig utifrån individernas olika behov samtidigt som du har ordning och reda kommer du att trivas ypperligt i denna roll.



Vad erbjuder vi?

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät.

Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden.



Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.





Är du intresserad?

Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden. Ansökan sker genom att du registrerar dig på vår hemsida www.adecco.seoch ansöker därifrån.





Vid frågor om rekryteringsarbetet kontakta Rekryteringsansvarig Kristian Andersson på tel: 031-725 4509.



Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10.





Välkommenatt söka!

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions