Hasznos linkek:

2011. december 18., vasárnap

Allas.ma: Logisztika, szállítmányozás

Allas.ma
Logisztika, szállítmányozás
Dec 18th 2011, 02:36

Du kommer att arrangera frakter och transporter till kunder både inom och utanför EU. Du kommer att arbeta med olika typer av tulldokument och beräkna fraktkostnader. Arbeta med både interna och externa kunder för att erbjuda bästa möjliga logistiklösningar.



Du kommer att jobba nära tillsammans medplanering / produktion för att säkerställa att produkterna kommer att vara redo i tid. Hålla kontakt och säkerställa att deadlines håller för kundens beställningar/leveranser.



Vem söker vi?



- Vi ser att du har bra kunskap/erfarenhet av logistik.

- Erfarenhet av att förhandla fraktpriser är meriterande.

- Kunna förstå och arbeta i företagets ERP-systemet(Oracle) är meriterande.

- Bra kunskap andra villkor frakt
- Erfarenhet från arbete med logistik-, export-och kundservice
- Universitetsutbildning



Uppdraget är placerat i Malmö, uppstart per omgående.



Vidare är det viktigt att du är initiativtagande och trivs att arbeta självständigt. Du är positiv som person, flexibel och gillar att skapa kontakter. Du har stor personlig mognad och en hög känsla för service. Du har lätt att lära känna såväl nya rutiner som människor och får i gengäld en vardag som utvecklar och stimulerar dig!

Vad erbjuder vi?

Utifrån din kompetens och dina ambitioner ger Adecco dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden. Med varierande uppdrag skaffar du dig på kort tid en bred erfarenhet samt ett stort kontaktnät. Som konsult är du anställd i Adecco Sweden och jobbar via olika uppdrag som matchar din kompetens.

Intresserad?

Tveka inte att skicka den ansökan genom att registrera dig på vår hemsida. Sök gärna omgående då intervjuer kommer att ske löpande.
Kontakta konsultchef Jonas Pettersson på 040-602 53 59 vid frågor kring tjänsten.





You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions