Hasznos linkek:

2011. december 18., vasárnap

Allas.ma: IT Support

Allas.ma
IT Support
Dec 18th 2011, 02:36

Serviceinriktade IT-supporttekniker till växande IT-företag!



Är du en IT-kunnig person som söker nya utmaningar? Adecco har flera kunder som behöver förstärka sin organisation med IT-supporttekniker.



Hur ser din arbetsdag ut?
Du kommer att arbeta med IT-support, främst first line, via telefon och fjärrstyrning av datorer. Det kan även bli aktuellt med en del uppgifter i second line. Arbetet innebär hantering av supportfrågor kring desktop och kringutrustning men du kommer även att arbeta med förbättringsarbete. En del av uppdragen innebär att du arbetar mot flera kunder och kommer därför i kontakt med många olika system.



Vem trivs här?
Är du en driven och engagerad person som har ett stort intresse av IT och service så kommer du att trivas här. Du tycker om högt tempo och självständigt arbete. Vi ser gärna att du har IT-utbildning, erfarenhet av active directory, nya och äldre versioner av officepaketet samt windows XP och 7. Du har goda kunskaper i både hård- och mjukvara, kringutrustning och skrivare. Vidare har du bred kompetens gällande nätverk, servrar och applikationer. Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift är ett krav. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du är en strukturerad, självständig och serviceinriktad person som är duktig på problemlösning och kommunikation.



Sök redan idag!
Tjänsterna ska tillsättas inom kort och därför sker rekryteringsarbetet löpande. Uppdragen inleds med uthyrning på sex månader, med goda möjligheter till förlängning samt övertag av kund. Ansökan sker genom att du registrerar dig på vår hemsida www.adecco.se och ansöker därifrån, alternativt att du mailar din ansökan till johanna.uppgard@adecco.se

Bifoga CV och personligt brev där det tydligt framgår vilka kompetenser du har och varför just du passar för en IT-supportteknikertjänst.



Vid frågor om rekryteringsarbetet kontakta Rekryteringsansvarig Johanna Uppgård på tel: 019-760 71 02.

Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10.

Välkommen att söka!



Om Adecco
Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät.



Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden. Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions