Hasznos linkek:

2011. december 18., vasárnap

Allas.ma: Vezetés

Allas.ma
Vezetés
Dec 18th 2011, 02:36

Vi söker en Global Gategory Manager med fokus på strategisk planering och erfarenhet av internationella förhandlingar.



Hur ser din arbetsdag ut?
Du som Global Category Manager kommer att arbeta självständigt med att utveckla, utvärdera och hantera interna och externa relationer med leverantörer samt vara ansvarig för olika projekt. Du kommer att granska och jämföra offerter och anbud samt förhandla och teckna komplexa avtal. Du kommer även att ansvara för strategisk planering och utveckling av strategiska långsiktiga planer regionalt. Du som söker tjänsten som Global Category Manager har dokumenterad erfarenhet av internationella upphandlingar och är van att jobba med inköp på strategisk och operativ nivå, vidare är du ihärdig och duktig på att hitta nya angreppssätt i arbetsrelaterade frågor. Som person är du affärsmässig, driven och van att arbeta självständigt samt har god vana av att planera och strukturera ditt arbete. Självklart kan du kommunicera obehindrat i tal och skrift på svenska och/eller engelska.



Vem trivs här?
För att trivas i rollen som Global Category Manager bör du ha en relevant akademisk examen samt mångårig arbetslivserfarenhet inom området. Du trivs med att jobba i team, är driven, flexibel, analytisk och kreativ. Du har en förmåga att kunna anpassa dig och är förändringsbenägen. Är du energisk, service- och målinriktad med en god kommunikativ förmåga kommer du att känna igen dig i rollen som Global Category Manager.



Vad erbjuder vi?
Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden.



Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.



Mer information om Adecco finns på www.adecco.se



Är du intresserad?
Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden. Ansökan sker genom att du registrerar dig på vår hemsida www.adecco.se och ansöker därifrån.



Vid frågor om rekryteringsarbetet kontakta Rekryteringsansvarig Anna Haglind på tfn: 08 555 987 09 eller anna.haglind@adecco.se



Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta vår Kandidatsupport på tfn: 08-598 980 10.


Välkommen att söka!

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions