Hasznos linkek:

2011. szeptember 18., vasárnap

Allas.ma: Raktározás

Allas.ma
Raktározás
Sep 18th 2011, 01:36

Nu söker vi logistikmedarbetare med truckerfarenhet.
Adecco är världens största aktör inom bemanning och rekrytering med över 6 000 kontor i 71 länder. I Sverige har Adecco över 50 kontor spridda från Haparanda i norr till Malmö i söder. Adecco arbetar med bemanning, rekrytering och konsulttjänster. Adecco är ett auktoriserat bemanningsföretag.
Adecco i Karlskrona förmedlar alla typer av tjänster till de flesta branscher i Blekinge, Kristianstad och Kalmar. Vi har lång erfarenhet och har i många år hjälpt både små och stora företag med lyckade uthyrningar och rekryteringar. Bland våra uppdragsgivare återfinns flera av de stora, multinationella koncernerna, men också många av de mindre, innovativa företagen. Mer information om Adecco finns på www.adecco.se

Vem söker vi?


För kunds räkning söker vi nu dig som vill vara med och utveckla avdelningen för logistik.

Du som söker har truckförarbevis kategori C och praktisk erfarenhet av truckkörning.

Eftersom tjänsten även innebär registrering av in- och utleveranser i datasystemet Garp behöver du ha goda kunskaper och ett stort intresse av data.



Vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper. Flexibel, ansvarstagande, ordning och reda är mycket viktiga egenskaper för att lyckas bra i rollen. Vidare är du serviceinriktad, har god samarbetsförmåga och tar gärna i där det behövs och du är öppen för olika arbetsuppgifter. Att du gillar att arbeta ser vi som en självklarhet!
Uppdraget påbörajs med inhyrning dvs anställning hos oss på Adecco, men för rätt person kan det leda till övertag och anställning hos kundföretaget.

Låter det intressant?
Om annonsen fångat ditt intresse är du välkommen att skicka in din ansökan så snart som möjligt. Rekryteringsarbetet med urval och intervjuer kommer att ske löpande och tillsättning sker så snart som möjligt.
Sök tjänsten via vår hemsida www.adecco.se


Vi tar ej emot ansökan via mail eller post.


Har du problem med din registrering av ditt cv kan du kontakta vår support på telefonnummer 08-598 980 10.


Om du har frågor är du välkommen att kontakta Mattias Petersson 0455-341005 eller mattias.petersson@adecco.se




You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions