Hasznos linkek:

2011. szeptember 18., vasárnap

Allas.ma: Műszaki területek

Allas.ma
Műszaki területek
Sep 18th 2011, 01:36

Nyexaminerade ingenjörer till Adecco Engineering & Technical



Vår kund inom telecombranschen expanderar och vi söker nu dig som är nyexaminerad ingenjör med inriktning Data/Electro eller liknande.



Som Test Environment Service Engineer kommer du arbeta med att tillhandahålla teknisk support och service inom nätverk. Du kommer bland annat arbeta med remote, citrix och core network.



Vi söker dig som är initiativrik, drivande och ansvarstagande. Är du dessutom en kunskapstörstig person som gillar att arbete i grupp, är ordningsam och analytisk tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!



Meriterat är erfarenhet inom några av följande områden:



- Unix/Linux

- Perl/Python

- Telecom



Tjänsten ingår till att börja med i vår konsultverksamhet med chans till anställning hos kund på sikt.



Vad erbjuder Adecco dig?

Som konsult hos oss får du arbeta med varierande arbetsuppgifter och på olika arbetsplatser. Adecco Engineering & Technical ger dig möjlighet att utöka dina kunskaper och kontaktnät på arbetsmarknaden. Vi har lång erfarenhet av branschen och samarbetar sedan många år med både små och stora företag. Därför kan vi förmedla extrauppdrag som aldrig kommer ut på den öppna arbetsmarknaden. Mer information finner du på www.adecco.se



Ansökan
Vid frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta Malin Arnljung på tel 031-720 72 03. Då urvalet sker löpandeser vi gärna att du registrerar din ansökan omgående, senast den 25 september. Välkommen med din ansökan!

Adecco Engineering & Technical söker ständigt efter duktiga och drivna ingenjörer och teknikspecialister till vår konsultverksamhet för längre uppdrag hos våra kunder främst inom fordonsindustrin och telecombranschen. Som specialistkonsult hos oss får du möjlighet att växla mellan olika uppdrag och möter på så sätt ständigt nya utmaningar och kan skapa dig ett värdefullt kontaktnät.

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions