Hasznos linkek:

2011. szeptember 18., vasárnap

Allas.ma: Beszerző

Allas.ma
Beszerző
Sep 18th 2011, 01:36

Adecco är världens största bemanningsföretag och HR-partner. I Sverige har Adecco ca 50 kontor och 5000 anställda. Globalt så sysselsätter vi runt 700 000 personer varje dag och ger ca 3 miljoner människor jobb under ett år. Våra verksamhetsområden är uthyrning, rekrytering, outsourcing och karriärutveckling. Adecco är ett auktoriserat bemanningsföretag.

Inköpare sökes!

Uppdraget
För kunds räkning söker vi en inköpare till Köping. Kunden är en tillverkande industri inom fordonsbranschen. Uppdraget pågår till en början i 12 månader, med möjlighet till förlängning. Du kommer att arbeta i huvudsak med lokala och regionala inköpsfrågor i nära samarbete med ett globalt team rörande avtal, förhandlingar, inköpsstrategier med mera. Arbetstiden är dagtid där resor och övernattningar ingår i uppdraget så körkort ett krav. Starttid är snarast och senast i mitten av oktober.

Kvalifikationer
- Teknisk kompetens och/eller erfarenhet av inköp och projektarbete

- Sinne och intresse för att göra bra affärer är ett krav

- God datorvana och god analysförmåga, lätt för att lära sig nya datasystem

- Mycket samarbete med kollegor och interna kunder kräver god samarbetsförmåga

- Gärna erfarenhet från arbete i större företag och/eller fordonsindustri

- Engelska, flytande i tal och skrift

- Körkort B

Vi lägger stor vikt vid din personlighet. Du är en positiv och flexibel person som har initiativförmåga och är lätt att samarbeta med. Vidare är du ansvarsfull, noggrann och kvalitetsmedveten.

Vad Adecco kan erbjuda dig
Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät.

Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden.
Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Ansökan
Ansök så snart som möjligt, dock senast 110925. Ansökan sker genom att du registrerar dig på vår hemsida www.adecco.se och ansöker därifrån, eller mailar den till mikael.lofstrand@adecco.se

Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10.

Välkommen att söka!

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions