Hasznos linkek:

2011. szeptember 18., vasárnap

Allas.ma: Nővér

Allas.ma
Nővér
Sep 18th 2011, 01:36

Dina arbetsuppgifter
Vi har behov av en sjuksköterska till uppdrag på vårdcentral, relativt omgående, heltid.



Erfarenhet
Leg. sjuksköterska, gärna med erfarenhet av primärvård.


Personliga egenskaper

För att arbeta som konsult bör du vara positiv, flexibel och kontaktskapande. Du har stor personlig mognad och en hög känsla för service. Du har lätt att lära känna såväl nya rutiner som människor och får i gengäld en vardag som utvecklar och stimulerar dig.



Vad erbjuder vi?

Du blir anställd som konsult i Adecco Sweden.

Beroende på vad du vill och kan ger vi dig möjligheten till intressanta uppdrag hos attraktiva kunder. Konsultrollen kommer att ge dig många nya erfarenheter, spännande inblickar i olika verkligheter och ett ständigt växande kontaktnät.



Vi tycker att det är viktigt att våra medarbetare mår bra och vi bidrar till detta bl.a. genom friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. Du omfattas även av försäkringar och har tillgång till företagshälsovård.



Adecco är världens största bemanningsföretag och HR-partner. Adecco Medical & Science förmedlar läkare, sjuksköterskor, läkarsekreterare, kliniska prövningsledare, läkemedelskonsulenter m fl. Våra uppdragsgivare återfinns inom allt från de stora universitetssjukhusen, till globala läkemedelsföretag, kommun, landsting och mindre lokala sjukvårdsinrättningar. Mer information om Adecco finns på www.adecco.se


Är du intresserad?
Du är välkommen att ansöka så snart som möjligt. Rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden. Maila gärna din ansökan till Camilla Jakobsson, camilla.jakobsson@adecco.se


Vid frågor om rekryteringsarbetet kontakta Rekryteringsansvarig Camilla Jakobsson på tel:08-598 981 10


Välkommen att söka!


You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions