Hasznos linkek:

2011. szeptember 18., vasárnap

Allas.ma: Diszpécser

Allas.ma
Diszpécser
Sep 18th 2011, 01:36

Vill du arbeta som fransktalande speditör? Vi kan nu erbjuda dig en spännande tjänst i ett internationellt bolag inom fordonsindustrin i Göteborg.

Vår kund söker nu en person som kommer att arbeta som fransktalande speditör till deras speditionsavdelning.


Hur ser din arbetsdag ut?
Under din arbetsvecka kommer du att arbeta med att planera logistiken för att rätt mängd emballage transporteras i rätt tid till olika delar. Du har ansvar för logistikflödet på en viss marknad men är även insatt i ytterligare marknad för att kunna stötta dina kollegor. Vid förändringar i logistikplaneringen har du kontakt med slutanvändare, transportörer och övriga inblandade för att få fram aktuell information och för att informera om läget. Arbetsspråk är svenska, engelska och franska.



Vem trivs här?
För att axla rollen som fransktalande speditör behöver du trivas i en miljö med högt tempo där du sköter många aktiviteter parallellt. Vidare är du effektiv i ditt arbete och trivs med att ge service. Du har utbildning inom logistik eller spedition samt administrativ erfarenhet. Vi söker dig som är utbildad och har erfarenhet av arbete inom transport och spedition. Ex på utbildning kan vara en KY-utbildning eller högskoleutbildning inom logistik/ekonomi. Meriterande är om du har erfarenhet av att arbeta i en internationell miljö. Tjänsten förutsätter att du behärskar franska och engelska flytande, annat arbetsspråk är svenska.

Du känner dig bekväm med konsultrollen då du kommer att erbjudas en anställning inom vår uthyrningsverksamhet. Kunden vill att du skall kunna börja arbeta omgående. Vid anställning lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet.

Vad erbjuder vi?
Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden.

Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adeccos kontor Automotive Professionals i Göteborg rekryterar tjänstemän till fordonsindustrin inom områdena ekonomi, logistik, inköp, HR och administration. Adecco är auktoriserat.

Är du intresserad?
Då ska du ansöka så snart som möjligt. Rekryteringsarbetet startar omgående med löpande intervjuer då vår kund vill träffa kandidater så fort som möjligt. Du söker tjänsten genom att registrera dig på vår hemsida www.adecco.seoch via "sök tjänsten här!"-knappen nedan.


Vid frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Maria Williamson 031-725 45 32


Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10.

Välkommen att söka!



You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions