Hasznos linkek:

2012. március 11., vasárnap

Allas.ma: Összeszerelő

Allas.ma
Összeszerelő
Mar 11th 2012, 02:37

Adecco är världens största bemanningsföretag och HR- partner. I Sverige har vi ca 50 kontor och 4000 anställda. Globalt så sysselsätter vi runt 500 000 personer varje dag och ger ca 3 miljoner människor jobb under ett år. Våra verksamhetsområden är Recruitment, Outsourcing, Staffing Services och Human Capital Solutions.



Vi letar nu efter montör inom tung montering.
Uppdraget startar omgående och är tillsvidare. Du kommer att arbeta 2-skift.

Kompetens
Du har erfarenhet av att arbeta som montör med erfaranhet av tung montering. Du känner dig trygg och kan kliva in i rollen med omnejd. Du har ett tekniskt iintresse och trivs med praktiskt arbete. Du sa även ha svetskunskaper, god datorvana, kunna läsa ritningar samt ha truckkort.




Att arbeta på Adecco

För att trivas som konsult på Adecco bör du vara positiv, flexibel och kontaktskapande. Du har stor personlig mognad och en hög känsla för service. Du har lätt att lära känna såväl nya rutiner som människor och får i gengäld en vardag som utvecklar och stimulerar dig. Som konsult är du anställd i Adecco Sweden och jobbar via olika uppdrag som matchar din kompetens.



Du är välkommen att skicka in din ansökan så snart som möjligt. Rekryteringsarbetet kommer att ske löpande under ansökningstiden. Ansökan sker genom att du registrerar dig på vår hemsida www.adecco.seoch ansöker därifrån.

Vid frågor kontakta Sara Bülow på sara.bulow@adecco.se el. Johan Friberg, johan.friberg@adecco.se

Välkommen med din ansökan via Adeccos hemsida, AdeccoWeb.




You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions