Hasznos linkek:

2012. március 4., vasárnap

Allas.ma: Logisztikai asszisztens

Allas.ma
Logisztikai asszisztens
Mar 4th 2012, 02:36

Strukturerad materialstyrare sökes för uppdrag hos en av våra kunder i Västmanland!

Är du självgående och har ett logiskt tänk och vill prova på nya utmaningar? Adecco ger dig möjlighet att utvecklas och skaffa erfarenhet! Uppdraget skall tillsättas omgående och sträcker sig i 6 månader framåt!

Hur ser din arbetsdag ut?

Du kommer i din roll att upphandla material från leverantörer och även planera och säkerhetsställa lagerstatus i enlighet med företagets produktionsscheman. Det är ditt ansvar att säkerhetsställa att material levereras i tid och kommer att arbeta proaktivt med att åtgärda eventuella förseningar och avvikelser. Du kommer att på ett dagligt plan föra en nära dialog med andra lokala materialstyrare gällande leverenssäkerhet och lagernivåer.



Vem trivs här?

Du som har en högskoleutbildning inom logistik eller motsvarande samt några års erfarenhet av arbete inom leverensamordning och planering kommer att känna igen dig i rollen samtidigt som du utmanas och tar nya kliv! Din goda datorvana kommer tillsammans med dina goda svenska- och engelska kunskaper hjälpa dig att nå framgång i ditt nya jobb! Då arbetet innebär många kontaktytor har du förutom en stark servicekänsla även en god samarbetsförmåga.



Är du strukturerad och tydlig är detta rätt plats för dig! Har du dessutom god kommunikationsförmåga och lätt för att samarbeta med andra kommer du även snabbt att känna dig trygg i din nya roll!



Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät.

Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden.



Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.



Adecco i Västerås har nu ca 500 konsulter som arbetar ute på våra kundföretag. Som konsult är man anställd i Adecco Sweden AB, men jobbar via olika uppdrag som matchar ens kompetens.



Är du intresserad?

Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden. Ansökan sker genom att du registrerar dig på vår hemsida www.adecco.seoch ansöker därifrån.



Vid frågor om rekryteringsarbetet kontakta Rekryteringsansvarig Maria Mingo på 021- 470 29 11 eller Konsultchef Katarina Björckebaum på 021- 470 29 07.



Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10.



Välkommen att söka!


You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions