Hasznos linkek:

2012. március 11., vasárnap

Allas.ma: Irodai adminisztráció

Allas.ma
Irodai adminisztráció
Mar 11th 2012, 02:37

Nu har vi på Adecco Student ett spännande, roligt och flexibelt uppdrag som assistent på 15-20h/v på ett medieföretag i centrala Stockholm!

Vad innebär jobbet?
Om du är professionell, noggrann och mycket flexibel som person är rollen som assistent något för just dig! Du kommer att få jobba i en spännande och händelserik miljö med högt tempo och stort eget ansvar!

Som assistent kommer du att arbeta mycket nära företagets ägare och grundare. Du ansvarar för din chefs kalender och e-mails. Du bokar in möten, hanterar och svarar på inkommande mail samt telefonsamtal. Vidare bokar du resor, hotell och eventuella restaurangbesök. Vid vissa tillfällen kommer du att vara närvarande vid föreläsningar och möten. Förutom dessa arbetsuppgifter kommer du även att hantera vissa personliga ärenden vilket gör att rollen innebär uppgifter på både högre och lägre nivå, men alla uppgifter är minst lika viktiga.

Rollen innebär mycket kontakt med kunder och du hanterar flera olika uppgifter samtidigt. Arbetet sker mycket på eget ansvar och arbetet är förlagt till några timmar varje dag där du själv kan lägga upp ditt arbete på bästa sätt, där du har i åtanke att kunder får svar i rätt tid.
Du kommer att vara mycket delaktig och involverad i företaget och ditt arbete är av mycket stor betydelse!

Vem trivs här?
Har du viss erfarenhet av assistentrollen tidigare har du goda förutsättningar att lyckas bra i rollen! Alternativt har du kanske arbetat i en reception och vill ta dig an en ny utmaning. Att du har arbetet i en serviceroll tidigare gör att du snabbt kommer att sätta dig in i tjänsten. Du kan arbeta 15-20 timmar i veckan, då det är viktigt att du finns tillgänglig dessa timmar.

Som person är du professionell och prestigelös samt kan hantera viktig information och har hög integritet. Att planera, strukturera och prioritera är du duktig på och du är alltid mån om att slutföra dina arbetsuppgifter. Vidare är du serviceinriktad och skapar goda relationer med andra samt trivs med kundkontakten. Du är lugn och stabil i dig själv och trivs med att arbeta i ett högt tempo. Viktigt är att du tycker att assistentrollen är rolig och att du gärna tar dig an olika arbetsuppgifter!

Vad erbjuder vi?
Du blir anställd som konsult i Adecco Student som erbjuder extrajobb för dig som är studerande eller har en annan huvudsaklig sysselsättning.
Uppdraget ska tillsättas omgående och pågår tillsvidare. Arbetet är förlagt till 15-20/v och du har möjlighet att arbeta från kontoret men även hemifrån. Arbetet är främst förlagt till vardagar och kontorstid och du bör kunna arbeta några timmar varje dag.

Som konsult hos oss får du arbeta med varierande arbetsuppgifter och på olika arbetsplatser. Adecco Student gör att din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Vi kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden.

Du blir anställd per timme och timlönen är alltid minst enligt de avtal som gäller på arbetsmarknaden. Semesterersättning tillkommer och betalas ut i samband med lönen. Vid arbete under kvällar, helger och nätter tillkommer OB-tillägg enligt rådande kollektivavtal.

Mer information finner du på www.adecco.se.

Är du intresserad?
Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden. Ansökan sker genom att du registrerar dig på vår hemsida www.adecco.se och ansöker därifrån.

Var noga med att ange - Kontraktstyp Studentjobb- när du gör din registrering.

Vid frågor om rekryteringsprocessen kontakta Sofia Wigzell på telefon 08-598 982 37 alt. sofia.wigzell@adecco.se.

Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta Kandidatsupporten på tel: 08-598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions