Hasznos linkek:

2012. március 11., vasárnap

Allas.ma: Beszerző

Allas.ma
Beszerző
Mar 11th 2012, 02:37

Leverantörsutvecklare till Gambro i Lund!



Vill du jobba på ett stort internationellt företag med leverantörsutveckling och teknik? Då har vi på Adecco uppdraget för dig!



Hur ser din arbetsdag ut?

Som leverantörsutvecklare hos vår kund kommer du att ingå i ett nystartat team på 10 personer som har i uppgift att utvärdera och utveckla 250 internationella leverantörer. Dina arbetsuppgifter är band annat att öka kvaliteten på leverantörernas produkter. "Hands-on-arbete" med resor till leverantörerna i Sverige och i Europa. Du kommer att få möjligheten att arbeta med människor på alla nivåer i bolaget, från folk i produktionen till produktionschef och site-chef. Hos vår kund råder ett högt tempo med stora flöden där du som visar framfötterna har chans att få lära dig mer!



Vem trivs här?

Du som har tidigare praktisk erfarenhet av att arbeta med leverantörer, utvärdera leverantörer och utveckla leverantörer; gärna 3-7 års erfarenhet. Du har en civilingenjörsbakgrund inom mekanik eller elektroingenjör. Din goda sociala kompetens, förhandlingsvana, tekniska förståelse och förståelsen för kvalitet gör att du kommer att passa in i teamet. Du är van att hålla ett högt tempo, har en coachande attityd samtidigt som du håller hög kvalitet.



Vad erbjuder vi?

Tjänsten är ett konsultuppdrag och ska tillsättas omgående och detta är ett projekt som kommer att pågå under två års tid. Som konsult får du en anställning hos Adecco Sweden.



Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät.

Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden.



Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag, rabatter på träningskort och kompetensutveckling. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård. Mer information om Adecco finns på www.adecco.se



Är du intresserad?

Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden. Ansökan sker genom att du registrerar dig på vår hemsida www.adecco.se och ansöker därifrån.





Vid frågor om rekryteringsarbetet kontakta Rekryteringsansvarig Erica Fahlin på tel: 046-386198



Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta vår Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10.





Välkommenatt söka!






You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions