Hasznos linkek:

2012. március 4., vasárnap

Allas.ma: Irodai adminisztráció

Allas.ma
Irodai adminisztráció
Mar 4th 2012, 02:36

Är du van att hantera kontrakt, arbeta i projektform samt är social och flexibel som person? Adecco har ett uppdrag hos dig som koordinator hos vår kund, ett teknikföretag i Kista!



Hur ser din arbetsdag ut?
Du kommer att arbeta i en grupp om 4 personer där ni hjälps åt för att arbetet ska gå så bra som möjligt och projekt ska ros i hamn!
Som koordinator kommer du att arbeta med mycket blandade arbetsuppgifter och en stor del av din roll innebär kontakt med kunder. Tjänsten innebär uppgifter så som att fördela inkommande ärenden, projektadministration, kontraktshantering, utföra fakturaunderlag samt även logistikadministration.
Din flexibilitet och din breda administrativa kompetens kommer till sin rätt i rollen som koordinator!



Vem trivs här?
Om du har något års administrativ erfarenhet samt vana av att hantera kontrakt och arbeta i projekt kommer du att stora förutsättningar för att lyckas bra i rollen! Du är mycket van att arbeta med datorn och sätter dig snabbt in i nya system.



Är du en social och framåt som person och tar tag i det som behövs göras? Då kommer du att trivas i rollen men även på arbetsplatsen i stort. Du samarbetar gärna med andra och hjälper till samtidigt som du är självgående och arbetar bra på egen hand och för ditt arbete framåt. Att arbeta efter deadlines är något som du motiveras av och du arbetar strukturerat och effektivt för att leverera ett så bra arbete som möjligt.



Vad erbjuder vi?
Tjänsten är ett konsultuppdrag och ska tillsättas omgående och väntas pågå tom september 2012, eventuell möjlighet till förlängning finns. Tjänsten som koordinator är på heltid. Som konsult är du anställd i Adecco Sweden.



Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät.
Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden.

Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.



Adecco Office & HR förmedlar VD-sekreterare, administrativa chefer, HR-specialister, personalchefer m.fl. Vi har lång erfarenhet av branschen och har i många år hjälpt både små och stora företag med lyckade rekryteringar. Bland våra uppdragsgivare återfinns flera av de stora multinationella koncernerna, men också många av de mindre innovativa företagen. Mer information om Adecco finns på www.adecco.se


Är du intresserad?
Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden. Ansökan sker genom att du registrerar dig på vår hemsida www.adecco.se och ansöker därifrån.


Vid frågor om rekryteringsarbetet kontakta Rekryteringsansvarig Sofia Wigzell på 08-598 982 37.

Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta vår Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10.


Välkommen att söka!

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions