Hasznos linkek:

2012. március 4., vasárnap

Allas.ma: Betonozó

Allas.ma
Betonozó
Mar 4th 2012, 02:36

Adecco är världens största aktör inom bemanning och rekrytering med över 6 000 kontor i 71 länder. I Sverige har Adecco över 50 kontor spridda från Haparanda i norr till Malmö i söder. Adecco är ett auktoriserat bemanningsföretag, som har konsulter inom de flesta olika branscher. Konsulterna på Adecco i Eskilstuna är ett härligt gäng, med specialkompetens inom sina olika områden. Vill du vara delaktig i gemenskapen, kan du förvänta dig spännande utmaningar med den trygghet och de förmåner som en anställning på Adecco innebär. Vi är ett friskvårdsinriktat företag, där det för oss är viktigt med god hälsa och träning som leder till goda arbetsinsatser och hög arbetsglädje.

Adecco söker nu produktionsmedarbetare betongindustri till ett flertal längre uppdrag hos en utav våra kunder i Strängnäs. Uppdragen är en inhyrning till att börja med, men då kunden behöver utöka sin personalstyrka finns möjlighet till tillsvidareanställning direkt hos kunden.

Arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar att gjuta betongkonstruktioner utefter ritningar. Du kommer att arbeta i en fabrik, där olika typer av betongprodukter (prefab) konstrueras. Stomelementen som konstrueras är främst väggar, fasader, håldäck, pelare och balkar.

Vem söker vi?

Vi söker dig som har ett flertal års erfarenhet av tillverkande industri/betongproduktion eller från byggbranschen. Du har körkort samt kunskap och erfarenhet av att läsa ritningar, gärna från betongindustrin. Du bör även vara kvalitetsmedveten och tidigare ha arbetat med förbättringsarbete. Har du travers- och/eller truckkort är detta meriterande.



Vi lägger stor vikt vid din personlighet, där du bör vara öppen, driven och social. Du måste kunna ta instruktioner, vara flexibel gällande arbetsmoment och arbetstider, läsa konstruktionsritningar och både arbeta i grupp och vara självgående.



Adecco och kunden eftersträvar mångfald ur alla aspekter.



Intresserad?

Om annonsen fångat ditt intresse är du välkommen att skicka in din ansökan så snart som möjligt. Rekryteringsarbetet sker löpande. Tillsättning så snart som möjligt.

Arbetstid
Dagtid. Skiftarbete kan förekomma.

Lön
Lön enligt avtal.

Kontaktpersoner
Elin Faltin, 016- 542 85 03, Konsultchef


Ansökan
Ansök via vår CV-databas www.adecco.se
Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Arbetsgivare

Adecco Sweden AB, Eskilstuna

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions