Hasznos linkek:

2012. március 4., vasárnap

Allas.ma: Beszerző

Allas.ma
Beszerző
Mar 4th 2012, 02:36

För kunds räkning söker vi en Inköpare för en längre inhyrning som på sikt kan övergå i en rekrytering. Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning med inriktning mot inköp och/eller teknik samt ett par års arbetslivserfarenhet inom området. Vårt kundföretag är beläget i Jönköping och du kommer att ingå in en arbetsgrupp om ytterligare ett par inköpare. Du kommer att ansvara för ett eller flera produktområden och både operativt och strategiskt arbeta för att säkerställa att företaget får rätt komponenter i rätt tid till rätt pris.


Genom oss kan du komma in på några av Jönköpings läns största och mest välkända företag och även få insyn i små, lokala företags vardag.
Som konsult i vår uthyrningsverksamhet har du har du fast lön, reglerad semester och all annan trygghet som en anställning ger. Adecco är en stor väletablerad arbetsgivare som självklart följer lagar och gällande kollektivavtal. Vi ser våra medarbetare som vår allra viktigaste tillgång. Därför erbjuder vi bra löner och bra arbetsvillkor med bland annat friskvård till alla anställda.

Vill du veta mer är du välkommen att ringa Maria Svensson på tel 036-351030

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions