Hasznos linkek:

2012. március 4., vasárnap

Allas.ma: Är du en administratör med erfarenhet

Allas.ma
Är du en administratör med erfarenhet
Mar 4th 2012, 02:36

Är du en administratör med erfarenhet av kundservice och intresse för logistik? Adecco har ett uppdrag för just dig hos vår kund i Haninge!



Hur ser din arbetsdag ut?
Som administratör på ansvarar du för registrering av all indata från våra kunder och underleverantörer till våra produktionssystem och svarar på deras frågor och hjälper dem på vägen, det kan exempelvis handla om systemfrågor eller produktionsstörningar. Vidare administrerar du kundförfrågningar och ansvara även för reutrhantering.


Som administratör kommer du även att få agera som en back-line till planeringen vilket innebär att ärenden som kräver analys och undersökning skall utföras och återkopplas till berörd funktion.



Vem trivs här?
Har du en KY-utbildning inom transport eller logistik och har erfarenhet av kundservice och administration kommer du att trivas i rollen! Du har förståelse för produktions- och lagerprocesser inom logistik och har du dessutom ett intresse för vin – och spritbranschen kommer du snabbt sätta dig in i arbetsuppgifterna. Du en mycket van datoranvändare, främst när det gäller Officepaketet.



Om du är en strukturerad person som har ett stort sinne för service samt kundfokus kommer du att passa bra in i rollen! Du samarbetar gärna och väl med andra och trivs med den dagliga kontakten utåt. Vidare arbetar du proaktivt och effektivt samt är lösningsorienterad. Självklart är du en positiv medarbetare som bidrar till en god stämning och bra relationer!



Vad erbjuder vi?
Tjänsten är ett konsultuppdrag och ska tillsättas i slutet av april och väntas pågå tom mitten av augusti 2012. Tjänsten är på heltid. Som konsult är du anställd i Adecco Sweden



Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät.


Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden.



Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.



Adecco Office & HR förmedlar VD-sekreterare, administrativa chefer, HR-specialister, personalchefer m.fl. Vi har lång erfarenhet av branschen och har i många år hjälpt både små och stora företag med lyckade rekryteringar. Bland våra uppdragsgivare återfinns flera av de stora multinationella koncernerna, men också många av de mindre innovativa företagen. Mer information om Adecco finns på www.adecco.se


Är du intresserad?
Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden. Ansökan sker genom att du registrerar dig på vår hemsida www.adecco.se och ansöker därifrån.


Vid frågor om rekryteringsarbetet kontakta Rekryteringsansvarig Sofia Wigzell på 08-598 982 37.



Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta vår Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10.


Välkommen att söka!









You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions