Hasznos linkek:

2012. február 12., vasárnap

Allas.ma: Programozó

Allas.ma
Programozó
Feb 12th 2012, 02:35

Vi söker nu till en av våra kunder systemutvecklare för Flash-applikationer inom områdena webbkamera och media-server kommunikation.


Hur ser din arbetsdag ut?
Arbetet är flexibelt och stundtals i högt tempo. Eftersom ni utvecklar applikationer åt kunder kommer det ibland krav med korta deadlines vilket gör att dina arbetsuppgifter kan ändras snabbt och i intensitet. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är programkodsutveckling inom Flash. Du kommer att arbeta självständigt efter en utvecklingsplan men med utrymme för öppenhet och förändringar av denna. Fokus kommer att ligga på utveckling av applikationer inom webbkamera och media server-kommunikation. Tjänsten är på heltid och arbetsplatsen Solna.


Företaget är ett mindre bolag där innovation och entreprenörskap är ledord av betydelse. Det är god stämning och en "frihet under ansvar" -mentalitet. Det finns möjligheter till att delvis kunna arbeta hemifrån. Vår kund vill börja med att hyra en konsult men tänker långsiktigt och det finns vissa möjligheter till rekrytering.


Vem trivs här?
Du har en bakgrund som systemutvecklare och har erfarenheter av att jobba med Html, CSS, JavaScript, Action script-kod inom Flash, Media server (helst Wowza Media Server) och gärna C#.net. Vi ser gärna kandidater som nyligen jobbat med ovan nämnda områden och har koll på de senaste tekniska funktionerna.


Du som person är öppen för nya idéer och arbetssätt, det är mycket på gång inom företaget just nu, vilket gör att miljön är flexibel och stundtals intensiv. Du har erfarenhet av att arbeta självständigt och brinner för att skapa nytt. Du talar och skriver svenska och engelska. Under den här rekryteringsprocessen lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet.


Vad erbjuder vi?
Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät.


Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden.
Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.


Adecco IT & Engineering är ett affärsområde med allt ifrån IT-specialister, till administratörer, systemarkitekter, seniora projektledare, servicetekniker och ingenjörer m fl. Bland våra uppdragsgivare återfinns flera av de stora, multinationella koncernerna, men också många av de mindre, innovativa företagen.
Mer information om Adecco finns på www.adecco.se


Är du intresserad?
Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas inom kort och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden.


Vid frågor om rekryteringsarbetet kontakta Rekryteringsansvarig Alexander Aminoff på tel: 08-587 512 19
Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta vår Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10.


Välkommen att söka!

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions