Hasznos linkek:

2012. február 12., vasárnap

Allas.ma: Adatbázis tervező

Allas.ma
Adatbázis tervező
Feb 12th 2012, 02:35

Är du redo att anta en riktig utmaning? Vi söker för kunds räkning en IT-arkitekt eller mer specifikt en Enterprise Architect.



Arbetsuppgifter

Denna tjänst ger dig möjlighet att påverka det operativa arbetet genom att stödja systemansvariga och projektansvariga vid införandet och utveckling av system. I tjänsten kan deltagande vid både nationella och internationella forum för utveckling förekomma.



Som IT-arkitekt ansvarar du för att arkitekturen å ena sidan följer krav från både verksamheten, policys och lagar. Å andra sidan ska den tekniska utvecklingen ske så optimalt som möjligt.



Erfarenhet

Vi ser gärna att du arbetat som IT-arktitekt eller motsvarande roller 1-2 år. Du har troligtvis en högskoleexamen inom systemvetenskap eller är ingenjör med IT-inriktning. God förmåga att uttrycka sig i svenska och engelska i tal och skrift är nödvändigt då arbetet till viss del sker i internationell miljö.

Vidare bör du som söker ha erfarenhet av att jobba med arktitektur-ramverk som t ex NAF eller MODAF. Det är mycket meriterande om du har erfarenhet av modellering (verksamhets-, informations- och tjänstemodellering) med verktyg för modellutveckling, t ex Sparx's Enterprise Architect, MEGA

Personliga egenskaper
För att trivas i den här tjänsten bör man som person vara strukturerad. Eftersom arbete sker på flera fronter samtidigt krävs prioriteringar dagligen. För att passa i rollen bör du ha förmåga att snabbt sätta dig in i nya arbetsuppgifter och miljöer. Du har god förmåga att skapa, utveckla och bibehålla relationer.



Fakta om anställning

Du kommer att erbjudas anställning inom vår uthyrningsverksamhet. Målet med anställningen är att du tas över av vår kund efter sex månader. Tjänsten kommer att tillsättas omgående varför vi gör löpande urval under ansökningens gång.



Startdatum: Snarast eller efter överenskommelse. Då urval och intervjuer sker löpande önskar vi din ansökan redan idag.



Varmt välkommen med din ansökan. Sök tjänsten på www.adecco.se. Har du några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta:

Kontorschef Fredrik Wigren 011 – 191831





Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. Globalt sysselsätter vi runt 700 000 personer varje dag, och under ett år ger vi ca 3 miljoner människor jobb. I Sverige har vi för närvarande ca 50 kontor och 5000 anställda.



60232 Norrköping

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions