Hasznos linkek:

2012. február 12., vasárnap

Allas.ma: Irodai adminisztráció

Allas.ma
Irodai adminisztráció
Feb 12th 2012, 02:35

Vi söker nu dig som är student och som vill ha ett omväxlande och utmanande extrajobb som konsult under din studietid. Har du erfarenhet från reception, kundtjänst eller liknande?



Hur ser din arbetsdag ut konsult hos oss?
Uppdragen är inom vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd hos Adecco och arbeta som uthyrd konsult hos våra kunder. Det innebär att du får ett spännande och omväxlande jobb under din studietid med möjlighet att skapa många nya kontakter.



Vem trivs här?

Din förmåga att vara flexibel och snabbt kunna sätta dig in i nya arbetsuppgifter, tillsammans med din förmåga att arbeta både självständigt och i grupp kommer väl till pass då du kommer att ha ett arbete med varierande arbetsuppgifter. Vi tror även att du är stresstålig, noggrann och van att arbeta i ett högt tempo.



För att vara aktuell för tjänsten är det ett krav att du är studerande eller har en annan huvudsaklig sysselsättning om minst 50 %. Har du B-körkort och tillgång till bil är detta ett plus. Vi ser att du har en tillgänglighet om minst 2-3 dagar i veckan.

Vad erbjuder vi?
Uppdragen på våra kundföretag är verkligen rätt för dig som vill ha en spännande och utvecklande utmaning under din studietid. Utifrån din kompetens och dina ambitioner ger Adecco dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden. Med varierande uppdrag skaffar du dig på kort tid en bred erfarenhet samt ett stort kontaktnätverk.

Är du intresserad?
Vänta då inte med att söka. Tjänsterna kan komma att tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden.
Ansökan sker genom att du registrerar dig på vår hemsida www.adecco.se och ansöker därifrån. Vi tar ej emot ansökningar via mail eller brev.

Har du några frågor är du välkommen att kontakta Konsultchef Christian Andersson via växel: 042-37 33 30.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. Globalt sysselsätter vi runt 700 000 personer varje dag, och under ett år ger vi ca 3 miljoner människor jobb. I Sverige har vi för närvarande ca 50 kontor och 5000 anställda.

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions