Hasznos linkek:

2012. február 12., vasárnap

Allas.ma: Építőipari munkás

Allas.ma
Építőipari munkás
Feb 12th 2012, 02:35



Hur ser din arbetsdag ut?
Vill du ha en arbetsdag där du tillsammans med andra kommer att lägga asfalt på vägar? Vill du dessutom göra det i olika delar av Stockholms Län? Då är det här rätt för dig! Vi på Adecco ger dig en möjlighet att arbeta brett och omväxlande under en period hos en av våra kunder i Stockholm. Du kommer att jobba som konsult för Adecco.

Vem trivs här?
Du som är erfaren, har yrkescertifikat och utbildningarna: Arbete på väg, Heta arbete och Härdplast. Förutom dina tidigare kunskaper och erfarenheter kommer vi att lägga stor vikt vid din personliga lämplighet, där du som person bör vara engagerad och driven. Dessutom är du ansvarsfull, noggrann och flexibel. Du har god hälsa, tycker om fysiskt arbete utomhus. Har du körkort är det meriterande men inget krav.

Vad erbjuder vi?
Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät.

Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden.
Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.
På Adecco Construction är vi specialiserade på tjänster inom bygg och anläggningsbranschen. Vi anställer yrkesmän som vi hyr ut till byggföretag under kortare eller längre perioder. Hos oss får du därför växla mellan jobben och arbeta för flera olika uppdragsgivare. Du kan skapa nya kontakter och får erfarenhet från olika arbetsmetoder som används av olika byggföretag och entreprenörer. Mer information om Adecco finns på www.adecco.se

Är du intresserad?
Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden. Ansökan sker genom att du registrerar dig på vår hemsida www.adecco.se och ansöker därifrån.

Vid frågor om rekryteringsarbetet kontakta Anna Karlsson på tel. 08 100 500 eller anna.karlsson@adecco.se
Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10.
Välkommen att söka!


You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions