Hasznos linkek:

2012. január 1., vasárnap

Allas.ma: Vi söker en mekaniker till vår

Allas.ma
Vi söker en mekaniker till vår
Jan 1st 2012, 02:36

Vi söker en mekaniker till vår uthyrningsverksamhet i Gällivare. Adecco är världens största bemanningsföretag och HR-partner. I Sverige har vi ca 50 kontor och 5000 anställda. Globalt sysselsätter vi runt 700 000 personer varje dag och ger ca 3 miljoner människor jobb under ett år. Våra verksamhetsområden är uthyrning, rekrytering, entreprenad och karriärutveckling. Adecco är ett auktoriserat bemanningsföretag.



Vem söker vi?



Vi söker dig med fordonsteknisk utbildning eller likvärdig. Du bör ha några års erfarenhet av mekaniska arbeten eller i fordonsbranschen och var teknisk lagd.För att trivas i din roll som mekaniker så bördu ha god samarbetsförmåga samt att känna stort ansvar och engagemang för arbetsuppgifterna. Som person är du stresstålig, noggrann, positiv och framåt. Du är öppen, utåtriktad, flexibel och välstrukturerad med en förmåga att ta egna initiativ

Vad erbjuder vi dig?
Utifrån din kompetens och dina ambitioner ger Adecco dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till jobb som ofta aldrig kommer ut på den öppna marknaden. Med varierande uppdrag skaffar du dig på kort tid en bred erfarenhet samt ett stort kontaktnät.

Intresserad?
Du är välkommen med din ansökan, gärna så snart som möjligt. Rekryteringsarbetet kommer att ske löpande under ansökningstiden. Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida www.adecco.se där du registrerar ditt CV.

Kontaktperson på Adecco; Juha Joensuu 0970-498801

Välkommen att söka!

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions