Hasznos linkek:

2012. január 1., vasárnap

Allas.ma: Logisztika, szállítmányozás

Allas.ma
Logisztika, szállítmányozás
Jan 1st 2012, 02:37

ADECCO Lund söker studenter som vill ha extrainkomster.



För de typer av uppdrag som det närmast gäller krävs truckkort. Som studentanställd hos Adecco jobbar du i mån av tid och då det finns lämpliga uppdrag.



För att bli studentanställd krävs det att du är studerande eller har annan huvudsaklig sysselsättning. För att trivas som konsult bör du vara positiv, flexibel, prestigelös och kontaktskapande. Du har stor personlig mognad och en hög känsla för service.



Låter det intressant? Skicka in ditt CV med kontaktuppgifter till Johan Fribergjohan.friberg@adecco.se.





Adecco är världens största bemanningsföretag och HR-partner. I Sverige har vi ca 50 kontor och 5000 anställda. Globalt sysselsätter vi runt 700 000 personer varje dag och ger ca 3 miljoner människor jobb under ett år. Våra verksamhetsområden är Recruitment, Outsourcing, Staffing Services och Human Capital Solutions.

Adecco Student erbjuder extrajobb för dig som är studerande eller har annan huvudsaklig sysselsättning. Som konsult hos oss får du arbeta med varierande arbetsuppgifter och på olika arbetsplatser. Adecco Student ger dig möjlighet att utöka dina kunskaper och kontaktnät på arbetsmarknaden.Vi har lång erfarenhet av branschen och samarbetar sedan många år med både små och stora företag. Mer information finner du på www.adecco.se

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions