Hasznos linkek:

2012. január 15., vasárnap

Allas.ma: Vendéglátói asszisztens

Allas.ma
Vendéglátói asszisztens
Jan 15th 2012, 02:34


Är du studerande och vill ha ett extraarbete inom produktion och flygplanscatering?



Vi på Adecco Industri & Logistik ger dig en möjlighet att arbeta på en etablerad och produktiv arbetsplats.

Du kommer att arbeta som produktionspersonal för flygplanscatering där du har en central roll i det dagliga arbetet och jobbar för att säkerställa kvalité. Arbetsuppgifterna består av att förebereda och paketera mat för flygtrafiken på Sturup. Du kommer att jobba både ensam och tillsammans med annan cateringpersonal. Du kommer att arbeta varierande arbetstider så som mornar, kvällar samt helger. Under sommaren har du möjlighet att jobba heltid.



Vem trivs här?



Du som har jobbat med catering, produktion eller storkök kommer känna igen dig i denna miljö. Du som har erfarenhet av kök och livsmedel kommer lätt att sätta dig in i arbetsuppgifterna. Är du noggrann och har en positiv attityd till arbete kommer du att passa för denna roll. Då arbetsplatsen ligger ute på Sturup flygplats måste du ha B-körkort och tillgång till bil.



För att arbeta som konsult bör du vara positiv, flexibel, prestigelös och kontaktskapande. Du har stor personlig mognad och en hög känsla för service. Du har lätt att lära känna såväl nya rutiner som människor och får i gengäld en vardag som utvecklar och stimulerar dig.



Vad erbjuder vi?



Du blir anställd som konsult på Adecco Student och kommer att få arbeta med olika uppdrag som matchar din kompetens. Hos Adecco Student får du chansen att bredda dina erfarenheter och skapa ett stort kontaktnät. För tillfället söker vi dig som kan arbeta främst helger och enstaka vardagar under våren. Under sommarperioden finns det möjlighet till heltidsjobb. Arbetstiderna varierar med tidiga morgnar, kvällar och helger.



Adecco Student erbjuder extrajobb för dig som är studerande eller har annan huvudsaklig sysselsättning på mer än 50%. Som konsult hos oss kan vi erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden.



Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Adeccohar lång erfarenhet av branschen och samarbetar sedan många år med både små och stora företag.



Adecco är ett företag som är mån om sina anställda och vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård mer information finner du på www.adecco.se



Är du intresserad?



Då ska du ansöka så snart möjligt, intervjuer kommer att hållas löpande under ansökningstiden. Ansökan sker genom att du registrerar dig på vår hemsida www.adecco.se och ansöker därifrån.



Om du har frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Sara Åkerman via 040-667 53 03.



Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta vår kandidatsupport på telefon: 08-598 980 10

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions